"Kaj v resnici misli, ko ti reče 'bodi seksi'?" (iskren zapis našega novinarja)

"Seksi ne pomeni biti lepa ali pa napol gola. Seksi pomeni, da človeku pustiš sledi navdušenja, ki se plazi po njegovi domišljiji, tudi ko te že dolgo ne vidi več," je prepričan naš Cosmo vohun. Kaj torej moški misli, ko ti reče 'bodi seksi'? Beri dalje!

"Kaj v resnici misli, ko ti reče 'bodi seksi'?" (iskren zapis našega novinarja) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2016

"Marsikdo misli, da je za seksi dovolj že, če pokažeš nekaj več gole kože, morda natlačiš silikone pod bradavičke, se spogleduješ in namiguješ ter kopiraš in poziraš. A to je daleč od seksi.

Takšno žensko sicer opaziš, ji plačaš pijačo, se navidezno zanimaš zanjo, z njo opraviš na hitro in jo nato pozabiš.

Samo dejstvo, da nekdo hoče spati s teboj, ne potrjuje, da si seksi, čeprav ta beseda v svojem prvotnem pomenu pomeni ravno to.

Oseba, ki je seksi, pusti na ljudeh okrog sebe vtis.

Ko jo vidiš, opaziš, da se težko pripraviš, da je ne bi gledal dlje, kot je še sprejemljivo. Čeprav ni nujno lepa za v revijo, te privlači. Nekontrolirano začutiš željo, da bi bil v njeni bližini. Nekaj te vleče k njej.

Ne znaš si razložiti, saj je lahko čisto drugačna od tipa človeka, ki ga pojmuješ za lepega. Zato po­skušaš ugotoviti, kaj za vraga je na njej, da hočeš, da izgine prazen prostor med vama.

Bolj ko se ukvarjaš z njo, bolj seksi postaja. Njena privlačnost deluje najbolj, ko je ni več poleg tebe. Tudi če takoj pozabiš nanjo, se bo nenapovedano vrnila v tvoje misli. Spomnil se boš občutkov, ki so tekli po tvoji koži, ko si jo gledal.

Ponovno boš hrepenel po njeni bližini in ponovno boš čutil življenje v svojih drugače utečenih mislih. In tudi če se nič od tega ne zgodi, se bo pojavila v tvojih sanjah. Seksi ljudje pač pustijo vtis.

Kako biti seksi?

Zunanjost mora pustiti dovolj prostora domišljiji vsakega opazovalca.

Nočeš, da je na prvi pogled že vse vidno. Želiš dati le obrise, idejo tega, kar imaš. Njegov pogled se mora ustaviti na tebi, a da bi te zares videl, mu oči ne smejo biti dovolj, mora uporabiti domišljijo, mora se ukvarjati s teboj.

Ti si seksi seme, ki potrebuje polja njegovega uma, da zraste. In ta princip se prenese na vsa področja. Ko se pogovarjaš, naj oči govorijo o tvojih mislih, besede pa naj ostanejo olikano izbrane. To sta dve stvari, ki se jih lahko vsak nauči.

A za biti seksi to seveda ni dovolj. Seksi mora biti tudi tvoje nezavedno, tvoje gibanje in razmišljanje, v to pa je treba vložiti veliko truda.

Da se bo tvoje telo premikalo privlačno, ga moraš negovati in utrditi.

Ne smeš pustiti, da ti postane vseeno, kako ukriviš hrbet, ko se usedeš, ali kako vlečeš noge med hojo. Telo moraš negovati skozi ples ali šport, lahko pa čisto po svoje, pomembno je le, da je videti živo in polno energije.

Ko govorimo o umu, pa se pametno enači s seksi.

Nekdo, ki je nerazgledan, primitiven in omejen, bo težko oddajal seksi signale, zato je pomembno, da se ukvarjaš tudi s svojim umom.

Da bereš, raziskuješ, razmišljaš in si ustvarjaš lastno mnenje. 

Seksi um je namreč tisti, ki ga ljudem vidiš v očeh. Da je nekdo seksi, pa najprej prepoznaš, ko zagledaš njegov pogled."

Napisal: Cosmo vohun

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri