Kaj si moški v resnici misli, ko izbira božična darila zate? (11 izpovedi RESNIČNIH moških)

Moški so povedali, kako jim uspe preživeti najbolj čaroben mesec v letu – samo zato, da bi te na božično jutro razvajali kot si to zaslužiš.

Kaj si moški v resnici misli, ko izbira božična darila zate? (11 izpovedi RESNIČNIH moških) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2018

1. Pritisk je preprosto prevelik

"Kupovanje darila med prazniki za mojo punco je res težko. Ima preprost stil in želim si ji podariti nekaj, kar ji je resnično všeč in bo tudi uporabljala, ampak preprosto menim, da se nad moški izvaja takšen pritisk, da moramo kupiti 'pravo' in 'popolno' darilo. Na primer, če ji bom kupil opekač za kruh, ki si ga močno želi, bom jaz tisti bedak, ki sem ji kupil opekač."

2. Oblačila nikoli niso prava izbira

"Moje pravilo številka 1, ko gre za kupovanje daril za ženske v mojem življenju – punco, mamo, sestro, teto: kupil ti bom karkoli želiš, samo ne oblačil! Želiš vedeti, kaj je prevelik pritisk? Predstavljaj si, da si tip, ki svoji mami kupi L, ona pa v resnici nosi M ali pa punci kupi S, v resnici pa nosi eno številko večja oblačila. Nič ni hujšega kot to, da nekomu, ki ga imaš rad, kupiš napačno velikost – ne glede na tvoj namen boš na koncu še vedno tisti bedak, ki misli, da je predebela."

3. Ženske so zapletene

"Ona ve, kaj ji je všeč in si to tudi kupi, če si želi. In ko pridejo prazniki, bi naj jaz prebral njene misli in ji kupil nekaj naravnost fantastičnega? Kako naj sploh vem, kje začeti. Ženske so zapletene! Pri moških ni takšnih težav."

4. Vsi imajo neverjetno visoka pričakovanja

"Vsako leto dobim nešteto vprašanj od mojih prijateljev in prijateljic moje punce, kaj ji bom kupil. Vsakič. Ne gre torej za pritisk, da moraš kupiti osebi, ki jo imaš rad, dobro darilo – kupiti moraš takšno, da bo dovolj dobro, da boš lahko zanj povedal drugim in jih zadovoljil. Ne morem ji več preprosto kupiti vstopnic za v kino in jo povabiti na zmenek; zdaj moram najeti celotno prekleto dvorano, da bi bili vsi srečni."

5. Več namigov bi bilo super

"Svoji punci naročim, naj naredi seznam vsega, kar si želi za praznike. Napisati mora vse, kar si želi, da ji jaz kupim, a moram imeti izbiro. Na tak način ji kupim nekaj, kar si resnično želi, hkrati pa je to še vedno presenečenje."

6. Ne moremo brati vaših misli

"Smo moški, okej? Ne raketni znanstveniki ali bralci misli. Smo le tipi, ki se želimo prebiti skozi to obdobje v letu, brez da bi ti kupili napačno stvar in te užalili. Zato je dodatna pomoč zelo dobrodošla!"

7. Parfum je najenostavnejša stvar

"Parfum, ki ga bo nosila samo, ko bo z menoj. Je seksi, intimno in pozorno."

8. Podari ji razvajanje

"Spa razvajanje. Sliši se klišejsko, ampak, ali si kdaj srečal žensko, ki je rekla "ne" dnevu v spaju? Sem si mislil."

9. Podari ji nekaj personaliziranega

"Nakit – nekaj bleščečega in čudovitega. Na tak način se bo vsakič, ko ga bo pogledala, spomnila nate (iii!) in se spomnila, da letos nisi za***l!"

10. Lahko ji podariš nekaj, kar je tudi zate

"Seksi spodnje perilo! Le nasvet: darilo naj odpre, ko sta sama in ne z družino."

11. Kupi ji darilo, ki jo bo spomnilo nate

"Nekaj, kar lahko nosi. Morda oblačila, plašč, pulover, obleko, nekaj, kar bo dala nase in se počutila odlično ter jo bo spomnilo nate. Seveda to zahteva kar precej načrtovanja – moral boš na skrivaj pogledati, katero velikost nosi, ampak sam svoji punci vedno podarim nekaj, kar lahko nosi, in po navadi se to super izide."

Vir: yourtango.com

Preberi še: Kaj podariti za božič, če je po horoskopu oven, bik ali lev?

Priporočamo tudi: Našli smo popolno darilo za PRIJATELJICE, ki je VELIKO boljše od ujemajočih zapestnic