Vajin spalni položaj razkriva ČUSTVENO raven vajine LJUBEZNI

Si se ravno zbudila v postelji skoraj kilometer stran od svojega partnerja? Me vemo, kaj to pomeni ... (in ne, ni rečeno slabo!)

Vajin spalni položaj razkriva ČUSTVENO raven vajine LJUBEZNI (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 12. 2018

Raziskava, ki so jo izvedli na Škotskem in o rezultatih katere pišejo na strani littlethings.com, kaže, da vsak spalni položaj nekaj pove o tem, kakšna je vajina zveza. Pozicija, ki jo zavzameta med spanjem in se zgodi nezavedno, se pokaže zjutraj, ko se zbudita. To je tista prava poza, ki veliko pove o vajinem odnosu.

1. Žlička

Nakazuje na harmonijo in strast v odnosu. Je zelo popularna, najbolj v prvih letih zveze. Partner 'od zadaj' ponavadi igra dominantno vlogo. Tisti, ki je spredaj se objemu in varnosti le-tega predaja in nezavedno sporoča: "Zaupam ti."

Žlička

2. Ohlapna žlička

Partnerja izbereta zelo udobno pozo, ki ji pravimo 'žličkanje'. Podobna je prejšnji, le da sta tukaj nekoliko bolj narazen. Drug drugemu pustita nekaj prostora, z enim delom telesa pa se vsaj eden dotika drugega (fotografija tega ne prikazuje).

Takšna žlička je tipičen položaj, ki ga zavzamejo pari, katerih zveza že nekaj let raste in zori.

Ohlapna žlička

3. Objem nog

Če se tvoj partner v postelji s svojimi nogami dotika tvojih ali jih prepleta s tvojimi, to pomeni, da hrepeni po čustveni ali seksualni povezanosti.

Par prepletenih nog je tudi znak, da se nikakor ne moreta naužiti eden drugega – tudi med spanjem. "To pomeni, da sta vajini življenji prepleteni in da delujeta kot par. Skrbita drug za drugega in si zaupata," razkriva Woodova, ena izmed avtoric študije.

Objem nog

4. Zvezdniški položaj

Če se tvoj partner pretvarja, da je kralj postelje, pomeni, da je nekoliko nagnjen k sebičnosti – še posebej, če te toliko da ne povsem potisne s postelje. Če se to zgodi, je v vajinem razmerju čas za iskren pogovor.

"En partner dominira prostoru, drugi pa zavzema podrejeno vlogo ali vlogo druge violine," razlaga Corinne Sweet, soavtorica raziskave.

Ko so glave partnerjev v isti ravnini, je to dober znak. To pomeni, da sta se v odnosu enaka in da se razumeta.

Zvezdniški položaj

5. Svobodnjaška ljubimca

Ali ti in tvoj fant spita tako, da eden drugemu kažeta hrbet? Ne skrbita! To je pravzaprav dobra stvar.

Ta položaj kaže tako na potrebo po bližini kot tudi na neodvisnost v odnosu. Moški in ženska, ki tako spita, pač za počitek potrebujeta ogromno osebnega prostora. Tako kot žlička, je tudi ta položaj izjemno priljubljen med pari.

Svobodnjaška ljubimca

6. Pozicija neskončnega 'cartlanja'

Ta sladek položaj, v katerem en partner odloži svojo glavo na prsi drugega, medtem ko se njune noge dotikajo ali so prepletene. Zelo sta nežna in skrbna drug do drugega.

Cartlanje

Fotografije: Profimedia, Shutterstock

Preberi še: 6 TOP hlač iz H&M, zaradi katerih boš pozabila na svoj NAJ par džinsa!

Priporočamo tudi: V kozarec z vodo zmešaj sol in kis. Presenetilo te bo, kaj razkriva REZULTAT