Kaj način, kako se držita za roke, pove o vajinem razmerju

Si vedela, da obstaja kar nekaj načinov držanja za roke in da vsak izmed njih pove veliko o vajinem razmerju? Poglej, kaj o vaju pove vajin.

Kaj način, kako se držita za roke, pove o vajinem razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2017

Sama zagotovo dobro poznaš tisti topel občutek, ko te on drži za roko. In čeprav se morda nisi za to zavzela, ta samoumeven gib pove veliko o vajinem razmerju in tudi tem, na kateri stopnji sta.

Odkrij resničen pomen, ki se skriva za različnimi načini držanja rok.

Navzdol obrnjena dlan

Če se držita na tak način, to pomeni, da vajina zveza sloni na naklonjenosti, vendar pa ne strasti. Prav tako razkriva, da ima tista oseba, katere dlan je obrnjena navzdol, močnejšo osebnost, pogosteje da pobudo in je bolj odločna.

Prepleteni prsti

Prepletenost prstov simbolizira strast in močno povezanost med dvema. Ko se takole držita, je pomembno, da oba trdno držita dlani drug drugega. Če je ena izmed dlani preveč sproščena, to ni dober znak.

Držanje za en prst

Ta način držanja za roke pomeni, da oba na prvo mesto postavljata neodvisnost. Takšni pari vedo, kako spoštovati prostor in zasebnost drug drugega.

Prav tako pa lahko to pomeni, da gre par skozi občutljive čase, ko ima eden izmed njiju občutek, da bi se morala vrniti nazaj, ko sta bila samo prijatelja.

"Okrepitev" s pomočjo druge roke

Če uporabljaš "okrepitev" – tako, da si pri držanju "pomagaš" tudi z drugo roko, to ponavadi pomeni, da je med vama resno. Na žalost pa to ni vedno pozitiven znak: prav tako lahko pomeni, da se spreminjaš v posesivno partnerko.

Povezani (prepleteni) roki

Tak način se ponavadi uporablja takrat, ko se par udeleži nekega dogodka. Vendar pa, če se na tak način držita vsak dan, to pomeni, da ima tisti, ki vzame partnerjevo roko, potrebo po zaščiti oziroma varnosti ali pa se v zvezi čuti nekoliko negotovo.

Držanje prstov in rahlo vlečenje rok

To lahko nakazuje na to, da par ni na isti "valovni dolžini". Tisti, ki povleče roko, želi, da se partner za nekaj hitreje odloči, kot je v njegovi navadi.

Prav tako je lahko to znak, da je enemu izmed njiju dovolj rutine v razmerju.

Brez držanja rok

Če se tvoj partner izogiba držanju rok, je to lahko znak, da ji/mu preprosto ni več do tebe. Vendar pa lahko to prav tako nakazuje na sramežljivost ali željo po zasebnosti. Ne sklepaj prehitro in opazuj ostale znake v vajinem razmerju. Najverjetneje te nima kaj skrbeti.

Kateri izmed teh pa je vajin način?

VIR: brightside.me

Preberi še: Ključ do zdravega razmerja se skriva v tebi (poglej, zakaj!) ali pa Znaki, da imate zares radi sebe.

Priporočamo tudi: Kaj v resnici pomeni, če (ko smo v resni zvezi) začnemo misliti na druge?