Kaj meniš, imajo fantje raje rjavolaske ali blondinke? (6 njegovih misli o tvojih laseh)

Hja ... videti je, da blondinke pri moških niso več v absolutni prednosti. 

Kaj meniš, imajo fantje raje rjavolaske ali blondinke? (6 njegovih misli o tvojih laseh) (foto: Unsplash/Martins Zemlickis) Unsplash/Martins Zemlickis
25. 1. 2018

1. Fantje za resno zvezo iščejo rjavolaske

Znamka Garnier je opravila obsežno anketo, v kateri je kar 71 odstotkov sodelujočih moških za idealno partnerko izbralo rjavolasko.

Morda jih je prestrašilo dejstvo, da se blondinke bolj zabavajo? Ali pa so izvedeli, da je v neki drugi študiji več kot četrtina rjavolask same sebe označila za nadpovprečne v postelji - občutno več, kot se je tako nesramežljivo opisalo blondink in rdečelask.

2. Fantje imajo radi naravne

Več kot tretjina moških v anketi je poudarila, da sovražijo, če ima ženska do popolnosti urejeno pričesko. Raje imajo mehke, voljne lase, ki se jih lahko dotikajo.

3. Fatje imajo radi naravno močne, dolge in valovite lase

43 odstotkov jih je za optimalno žensko pričesko izbralo zdrave, močne lase, ki so dolgi in rahlo valoviti. Na drugem mestu je končala pričeska Jennifer Aniston - dolgi in ravni.

4. Dolgo je lahko tudi predolgo!

Britanski Cosmopolitan je vprašal 100 moških o ženskih pričeskah in 55 odstotkov vseh moških je ocenilo, da so lasje, ki segajo malce preko ramen, veliko bolj seksi kot izredno dolgi lasje. Aha, nekdo bi rad bil izbirčen!

5. Radi imajo spremembe - tudi, če jih ne opazijo

V omenjeni Cosmo anketi je kar tretjina moških povedala, da jih moti, če si njihovo dekle vsak dan pripravi identično pričesko. A kaj, ko jih je potem petina priznala, da redko opazijo, ko si ženska vendarle spremeni pričesko. 

6. Dvignjeno ali spuščeno

V bistvu boš s svojo pričesko težko spremenila njegovo mnenje o tebi. Fantje imajo namreč radi vse - 43 odstotkov jih je reklo, da jim je všeč, če si dekle dvigne in spne lase, medtem ko jih je 37 odstotkov reklo, da imajo radi, če ima lase spuščene.

Okroglih 20 odstotkov je tistih, ki jim je čisto vseeno, ker je bojda "oboje seksi". Pa še res je.

Preberi še: Top 10 lepotic, ki so nas prepričale s platinasto blond barvo las!

Priporočamo tudi: Tjaša Kokalj navdušuje z novo pričesko - poglej, kako je videti!