Kaj ima o njem povedati njegova bivša

Če jo slučajno srečaš (ali jo celo srečata), kar našpiči ušesa, če ti bo hotela govoriti o njem (opazuj pa tudi, kako se on obnaša do nje). Vse skupaj bi bil lahko kazalnik, kako se bo obnašal do tebe.

Kaj ima o njem povedati njegova bivša (foto: profimedia) profimedia
9. 7. 2014

Ona je tvoja sestra dvojčica

Občutek je takšen, kot da bi se gledala v ogledalo. Tvoj fant ima definitivno tip ženske in od njega še ni odstopil. Ti si v sebi seveda želiš, da bi bila nekaj čisto posebnega. Žal. Nisi. Tudi ti si blond in tudi tvoje oprsje je precej veliko. Kaj zdaj?

Nič, ker to ni nekaj, na kar bi lahko vplivala. Bolj opazuj njegovo obnašanje do tebe: če se zanima zate, in ne samo za tvoje telesne atribute, je vse v najlepšem redu. A če imaš po drugi strani občutek, da je samo zamenjal model, kot nekateri moški na krajši rok menjavajo eno in isto znamko avta, ker je na trg prišel nov model, pa tudi veš, kaj ti je storiti.

Nanj ima čisto alergijo

Sovraštvo je mila beseda, saj jo je tvoj zdajšnji krasni fant tako prizadel, da si je morala poiskati strokovno pomoč. Če ne bi bilo psihologa, bi bili vsi njeni nadaljnji stiki z moškimi moteni. Namignila ti je, da je bil do nje tudi nasilen. No, to pa je pravi alarm! Ne misli, da jo je tepel zato, ker ga je izzivala. Če ne bi bil nasilen, bi ga lahko izzivala, a na njene provokacije ne bi odgovarjal z udarci.

Ti bi bila njegova prva

Danes živi cela generacija fantov do 30 let, ki še nikoli niso imeli resnega razmerja. Zanje je zveza obveza, ti pa si spoznala točno takšnega tipčka, ki je pravi specialist na kratke proge. A sta zaljubljena. Se vidi. Z aviona! In mogoče bi bil celo pripravljen poskusiti. Seveda se čutiš počaščeno, a vedi, da ne bo lahko, ker se mora razmerja še naučiti in – še pomembneje – privaditi.

Ona je njegova najboljša prijateljica

Tole pa je dvorezen meč: dobra in slaba novica hkrati. A je še vedno bolje, če je z njo prijatelj, kot da bi jo sovražil. Sovraštvo je namreč druga plat ljubezni in predvsem zelo močno čustvo, ki kaže na to, da je še ni prebolel. Bodi pozorna na to, kako se oba (!) obnašata do tebe.

Ona bi morala biti vesela, da je njen bivši našel tako super punco, medtem ko je on ne bi smel skrivati pred tabo. V primeru njene hladnosti, ignorance ali celo nespoštovanja se nemudoma sooči s fantom in mu to povej. Če jo zagovarja ali zmanjšuje pomembnost njenega odnosa do tebe, pa si prav tako lahko malce sumničava.

Prevedla in priredila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri