Je tvoja tekmica ... pornografija?

Moški utegnejo tu in tam imeti motečo razvado: ljubico. Preden najameš profesionalca, se prepričaj, da ta ni - virtualna.

2. 4. 2009

Za detektivsko nalogo ...

... najprej potrebuješ njegovo geslo. Tako je: vdrla boš v njegov računalnik. Če si redno spremljala Nikito, bo prvi del naloge zate mala malica. Ko bo zvečer prižgal računalnik, bodi koristna, in mu v trenutku, ko bo vtipkal geslo, postrezi s čim osvežilnim (Cosmo priporoča njegovo najljubšo pijačo).

Pripravi se na akcijo

Pivo ali dva bi ga morala uspavati. V njegov brskalnik vtipkaj prvo ‘grdo’ angleško besedo, ki ti pride na misel (sex in imena določenih telesnih delov), ob tem pa še pridevnike, kot so: mokro, obrito, skupinsko ipd. Tako se boš dokopala do gesel, ki jih je sam v zadnjem času vtipkal pod ‘išči’.

Ohrani mirno kri ...

... oziroma si usta raje preventivno zalepi s širokim rjavim lepilnim trakom. Če boš našla nedolžne stvari, kot so ‘razigrane šolarke’ ali ‘poredne najstnice’, ti svetujemo, da ne zaženeš panike, predvsem če je vajin seks še vedno tak, kot bi moral biti. Če pa si se dokopala do sumljivih stvari, ki jih lahko povežeš še z zmanjšanim zanimanjem zate, si raje reši kožo, preden ga vidiš v svojem najljubšem modrčku.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri