Je tvoj fant obkrožen z ženskimi prijateljicami? TO moraš vedeti!

Kdo pravi, da njegova prijateljica, ne more biti tudi tvoja?

Je tvoj fant obkrožen z ženskimi prijateljicami? TO moraš vedeti! (foto: Photo by Yanapi Senaud on Unsplash) Photo by Yanapi Senaud on Unsplash
4. 3. 2018

Upoštevaj teh 7 nasvetov in z njegovimi prijateljicami še boš odlično ujela. Morda še bolje kot on sam.

1. Postanite zaveznice 

Verjetno si na njegove prijateljice ljubosumna, ker se skrivoma bojiš, da te bo zapustil prav zaradi ene izmed njih. Ta strah boš najlažje premagala, če boš postala njihova zaveznica. Vsako od njih poskusi spoznati. Najbolje je, da vsako posebej povabiš na kavo ali večerjo. 

2. Druženje

Lahko jo povabiš naskupno druženje. Če ima fanta, povabi tudi njega. Tako boš ugotovila, kako se vede v bližini tvojega fanta. Če ima slučajno kaj za bregom, se bo to takoj pokazalo.

3. Prijateljstvo

V njeni bližini se poskusi vesti čim bolj naravno, ne pa le kot ljubosumna punca. Če boš hladna in nesramna, bo to le še povečalo napetosti in vsem bo neprijetno. Nikoli ne veš, morda pa se bosta resnično ujeli. Tako boš tudi pri fantu pridobila nekaj plus točk, saj bo videl, da sprejemaš njegove ženske prijateljice in mu zaupaš.

4. Sporočila in klici

Preden zaženeš preplah, se pozanimaj. Tvoj fant naj ti pove, kdo je to dekle, kako dolgo se poznata, kako sta se spoznala in ali sta bila kdaj v romantičnem razmerju.

5. Prijateljica, ki rada flirta 

Lahko se zgodi, da ima tvoj fant prijateljico, ki si ga resnično želi zase. Takoj jo boš opazila. To je tista, ki mu neprestano pošilja sporočila in ga kliče tudi pozno v noč. V takem primeru bo moral meje njunega odnosa postaviti on. Če boš to poskušala urediti ti, se bo njeno obnašanje le še poslabšalo. 

6. Pogovorita se 

Razmisli, zakaj te njegova prijateljstva v resnici motijo. Si ljubosumna, ker si v razmerju nekoliko negotova in vedno predvidiš le najslabše? Ali ima resničen dokaz, da se med njima plete nekaj več? Če se ti zdi, da ima njegova prijateljica res prikrite namene, se poskusi z njim odkrito pogovoriti.

7. Ne sekiraj se 

Če se izkaže, da se tvoj fant z njo obnaša enako kot s svojimi moškimi prijatelji, se nehaj sekirati. Če pri njem ne opaziš nobenih alarmnih znakov, se pomiri, saj je zvest le tebi. Če mu boš prepovedovala prijateljstva, bo to le še spodbudilo nezaupanje in prepire.

Vir: Love.allwomenstalk.com

Foto: Yanapi Senaud, Annie Gray on Unsplash

Preberi tudi: Kaj je po mnenju psihologov skrivnost trdnega razmerja?

Priporočamo še: Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce