"Je idealen, v postelji pa totalno pogori" (klic na pomoč Slovenke)

"Vsega skupaj je tako hitro konec, da še uživat ne morem začet."

"Je idealen, v postelji pa totalno pogori" (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 11. 2021

"Pred časom sem spoznala moškega, simpatičen, izredno duhovit, pameten, razgledan, kavalir … Tudi denarja mu ne manjka ... Jaz jih imam 36, on 40.

Ko pa sva pristala v postelji, me je totalno razočaral … Dolgčas, dolgčas in še enkrat dolgčas … Ni akcije ... Predigra vrhunska, sam seks pa labav …

Malce se izogibam, ampak me z besedami nasmeji in vedno očara … V postelji pa zopet razočara. Kako naj naredim konec, saj mi je spolna zadovoljitev res pomembna," se je na slovenskem forumu oglasila ženska.

"Bila [sva, op. a.] skupaj na dopustu. Gre za to, da res štima … Poznava se dve leti, skupaj sva skoraj leto dni. V postelji sem iznajdljiva, radovedna, poredna, ne vem, kaj bi še naštela ... Se potrudim za svojega moškega, tudi on se, toda ko pride do penetracije, če sem direktna, je vsega skupaj tako hitro konec, da še uživat ne morem začet. Včasih pa pride tudi do tega, da pri njem ne pride do erekcije. Morda sem čudna, ampak spolnost je zame pomembna," je še dodala kasneje.

"Mojega fanta vzburjajo ODVRATNE fantazije" (klic na pomoč Slovenke)

Preveri, kaj so ji svetovali nekateri uporabniki:

1.

"Še ena, ki misli, da mora ON vse naredit – zakaj pa ti ne prevzameš 'vajeti igre' do grande finala po predigri popolnoma v svoje roke? /.../ Vsakemu descu se odtrga, če ga zna ženska dobro mešajoče jahati in to dlje kot 15 minut. /.../ Pa ne moreš imeti vsega, no; od kavalirja preko denarnice do njegove duhovitosti in oh in ah in uh, pol pa še grande finale, da ti odbrenka na tebi? Nekaj moraš pa tudi ti izvest, da bo pravljica popolna. Saj veš: brez muje se še 'pimpelj' ne ... nadaljuj pa sama s svojimi besedami."

2.

"Najprej poskrbi, da boš ti tista, ki vodi igro in diktira tempo, da boš imela kondicije dovolj za maraton in to on top. Twerkanje, počepi, spodnji del hrbtnih mišic, mišice medeničnega dna in potem ga napali z dobrim erotičnim plesom, primernim outfitom in uštimana v nulo; petke, nohtki, kodrčki, čipke, perje in vse, kar spada zraven. Predigra je vse, če si ti napaljena, nadaljni koraki sploh ne potrebujejo navodil ali usmerjanja, ker se bo že tebi trgalo in ga boš želela z vsem svojim bitjem, čimprej, čim dlje in čim bolj globoko. V postelji je kot v vojni in ljubezni vse dovoljeno in ni pravil ne zadržkov. Ko se zlepita v tak ples dveh teles, da ne veš, kje se en konča in drugi začne, ter premetavata po postelji kot dva wrestlerja, drug drugega premagujeta v moči in nadzoru igre; takrat, draga moja, ne boš imela časa tipkat sem gor, kako ni dober, ampak boš vadila, vadila, vadila, da boš vsakič še boljša. To je bitka vseh bitk, ampak taka ... sladka. Glej, da zmagaš."

3.

"Ne vem sicer, kako si lahko že eno leto skupaj z njim in on očitno še vedno nima pojma, da ti seks z njim ni všeč? Kaj potem mu igraš, da so te tiste 3 min. penetracije izvrstno zadovoljile?? Res ne razumem žensk, sama sem še vedno povedala, in to TAKOJ povedala, če me je kaj motilo, ne pa, da tiho držim celo leto v sebi in se delam, kot da je vse super. In kot drugo ga izprašaj, koliko kaj konzumira porniče, ker je za konzumerje tudi značilna slaba erekcija, neinteres, seks brez strasti, …"

Kaj bi ji pa svetovala ti?

Ne boš verjela, kaj je tej punci fant poslal pred prvim zmenkom 😂 (vrglo te bo na rit)