Izsili več pihanja na dušo

Če nima v sebi vsaj nekaj španskih ali italijanskih genov, si ‘oplela’ na celi črti. Ampak upanje umre zadnje ...

13. 2. 2009

Na zalogi imamo nekaj zvijač:

Milo za žajfo

Brez nič ni nič. Ni največje zadovoljstvo na svetu, ampak še tak Gorenj’c ti bo kompliment moral vrniti s komplimentom. Če mu boš rekla, da ima reeees dobro rit, boš po vsej verjetnosti v odmev slišala ‘ti tudi’. Če ti v zahvalo omenja liposukcijo, mu mirno daj številko svojega transakcijskega računa (1000 evrov za začetek in kot dejanje dobre volje) in pojdi po nakupih v London. Najmanj.

Če je še vedno trd

Takole gre: ‘A ne, da sem v teh kavbojkah seksi?’ ali ‘A ne, da imam boljše noge kot tvoja bivša?’ ali ‘Madonca je frizer drag!’ itd. itd. To bi ga moralo zbuditi vsaj do te mere, da bi iz sebe spravil kakšno enozložnico.

Da bo postal trd

Če ne gre zlepa, bo šlo pa zgrda. Če boš komplimente izsiljevala preoblečena v nuno, ti zagotavljamo, da se boš medtem precej postarala. Jezik se mu bo hitreje razvezal, če boš ti razvezala kakšne vrvice in v končni fazi pritisnila na sprožilec večine moških ljubezenskih izjav.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri