Podarjamo drugi del erotične trilogije: Prevzeta!

Čutna zgodba o sladki, a pogubni ljubezni erotične trilogije Crossfire avtorice mednarodnih uspešnic Sylvie Day se nadaljuje.

20. 2. 2013

Prav te dni je izšla težko pričakovana Prevzeta, spletni Cosmopolitan pa izvod nadaljevanja še kao vroče prve zgodbe Predana tudi podarjamo.

Pričakovanja, da bomo v strastno ljubezenski zgodbi novopečene Manhattančanke Eve Tramell in bogatega poslovneža Gideona Crossa priča novim razburljivim vzponom in padcem, obsedenosti in odvisnostim zagotovo ne bodo zaman.

V sladke obete dražljivega branja nas zamakne že kmalu po prvih uvodnih stavkih drugega dela zdaj že tako slavne trilogije, kot je bil razvpit lanski fenomen Petdesetih odtenkov.

Na robu sladke obsedenosti

Po vročem jutranjem seksu in osvežujoči prhi ga je Eva našla telefonirati v pisarni svojega razkošnega pristrešnega stanovanja na Peti aveniji.

"Gideon Cross iz Cross Industries in pri rosnih 28 letih se je uvrščal med petindvajset najbogatejših moških na svetu. V lasti je imel velik del Manhattna in po mojem mnenju je bil najbolj seksi moški na planetu."

Elegantno se je zavrtel in ...

"... me ujel s svojim ledeno modrim pogledom. Seveda je vedel, da sem tam, da ga opazujem. V zraku je zaprasketalo, ko sva se približala drug drugemu, občutek pričakovanja je bil kot gluha tišina, preden zagrmi. Verjetno je namenoma malce počakal, preden se je obrnil k meni, in mi s tem dal priložnost, da ga opazujem, saj je vedel, da ga rada gledam.

Temni in Nevarni. Ves moj."

Zaznamovana s temno preteklostjo

Naj spomnimo, da je sladostrastna zgodba Eve in Gideona svojska zaradi specifik glavnih akterjev.

Oba sta bogata in kot žrtve spolnega nadlegovanja iz otroštva v sebi oba globoko travmatizirana posameznika. Prav strahovi preteklosti močno zaznamujejo njuno sicer globoko in strastno, a tudi nestanovitno in viharno razmerje.

"Pretežko je bilo, preveč boleče ... razen v trenutkih, ko je bilo vse popolno, tako kot mora biti. Takrat sta bili obupana ljubezen in nepotešljiva sla norost v svoji najodličnejši obliki. Povezovale so naju skupne potrebe. Strast pa naju je prignala do roba sladke, a pogubne obsedenosti."

Sylvia Day - kraljica erotičnih romanov

Sylvia Day je avtorica mednarodnih uspešnic, ki so se uvrstile na sam vrh lestvic najbolj priljubljenih knjig. Njeni romani so prevedeni v več kot trideset jezikov. Normirana je bila za najboljšo avtorico po izboru bralcev družabnega omrežja Goodreads in dobila nagrado za najboljši ljubezenski roman po izboru spletne trgovine Amazon, nagrado RT Book Reviews po izboru bralcev in dvakratno nominacijo za najboljšo ameriško avtorico ljubezenskih romanov RITA.

Teresa Madeiros, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu, o Sylvii Day:

  • "Sylvia Day je nesporna kraljica romanov z nežno erotiko. Njene knjige so razkošje, ki si ga zasluži vsaka ženska."

Podarjamo izvod Prevzeta!

Drugi del trilogije Crossfire Sylvie Day!

Za nagradni izvod drugega dela trilogije Prevzeta si se lahko potegovala z odgovorom na nagradno vprašanje:

  • Pri kateri znani slovenski založbi izhajajo v slovenščino prevedena dela trilogije Crossfire?

Z odgovorom, ki se je seveda glasil Mladinska knjiga, in veliko sreče pri žrebu je lastnica drugega dela trilogije postala:

  • Sabina Furar iz Domžal

Čestitamo!