"Želela sem vroče akcije za eno noč, a v postelji pristala z … " (obžalovanje bralke iz Novega mesta)

13. 4. 2024
"Želela sem vroče akcije za eno noč, a v postelji pristala z … " (obžalovanje bralke iz Novega mesta) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ojoj. No, kaj bi pa ti naredila v njeni situaciji?

Bralka, ki se je čez vikend odpravila na slovensko obalo, je v postelji pristala s človekom, ki ni delil njenih pogledov na neobvezujoč seks. Preveri, kaj se je zgodilo in kaj je o neprijetni situaciji povedala naši novinarki!

"Lep pomladni vikend v mesecu marcu sem želela izkoristiti za oddih na slovenski obali, kjer sem v precej razkošnem hotelu dobila cenovno ugodno ponudbo za počitek, ki sem ga zares že pošteno potrebovala.

Ne spreglej:

Ravno tisti vikend so na isti lokaciji počitnikovali še nekateri drugi prijatelji, ki so me povabili na zabavo, ki se je odvijala kar v hotelski restavraciji. Ker sem si zaželela plesa in pijače, sem povabilo z veseljem sprejela.

Zabava je bila v nasprotju z mojimi pričakovanji veliko bolj živahna. Restavracija je bila praktično polna, ljudje so svobodno plesali in se družili, natakarji pa pridno in hitro švigali med mizami in skrbeli, da pijače ni zmanjkalo. In prav natakar, ki je skrbel za mojo mizo, je bil najbolj luštkan med vsemi.

Mislim, da je tekom večera opazil, da sem se z njim spogledovala, saj se je vedno bolj pogosto gibal okoli mene in mi nosil koktejle. Ob koncu zabave sem zato stopila do njega in ga vprašala, če mi pokaže, kje lahko dobim cigarete. Seveda je bil to namig, da se je z menoj sprehodil do stranskega izhoda hotela, kjer mi je ponudil svojo škatlico in vžigalnik.

Beseda je hitro dala besedo in spoznala sva, da sva oba samska in željna zabave in ta je hitro sledila. Ker mi je zmanjkalo denarja, sem mu dejala, naj račun za pijačo nakaže kar na mojo sobo in mu ob te zaupala njeno številko, v upanju, da se bo v njej kasneje oglasil. In res se je.

Nedolgo zatem, ko sem z zabave odšla, se je pojavil pred vrati moje hotelske sobe pod pretvezo, da je moral preveriti, če sem prišla varno do nje. Brez besed sem zgrabila za njegovo kravato (še vedno je bil namreč oblečen v natakarsko uniformo) in ga povlekla v sobo ter z njim zaprla vrata.

Tudi od tistega trenutka dalje je bilo besed bolj malo. Če sem iskrena, tudi seks ni bil kaj prida, a v tistem trenutku je pasalo nekaj seksualne energije dati iz sebe in malo potelovaditi. Ker je bila ura že pozna, sem natakarju dovolila, da je noč preživel z menoj. In to je bila napaka! Naslednje jutro namreč natakar kar ni in ni želel oditi iz moje sobe. Še več, očitno je seks razumel kot izpoved moje naklonjenosti, zato se je želel z menoj stiskati. Ker tega sama vsekakor nisem želela, sem ga hitro postavila na realna tla.

"Glej, upam, da sva si na jasnem, da je to bil zgolj seks in da sem jaz sedaj s teboj zaključila." Ko sem mu to dejala, je izgledal, kot da sem mu ravnokar razkrila, da Božiček ne obstaja. Prvič v svojem življenju sem se počutila, da sem se obnašala tako, kot se navadno obnašajo moški, ki si želijo le seksa. In ni mi žal."

Preberi še: "Ali pretiravam? Partnerjevi bivši je umrl oče, a ko ji je izrekel sožalje, sta se ..." (zapis zmedene ženske)

Te morda zanima tudi: "Smejim se, a v sebi se počutim prazno ... Ne vem, kako dolgo lahko še tako nadaljujem" (izpoved Slovenke)