Punca prepotovala pol sveta, da bi moškemu povedala, da ga ljubi - poglej, kaj se je zgodilo

9. 2. 2024
Punca prepotovala pol sveta, da bi moškemu povedala, da ga ljubi - poglej, kaj se je zgodilo (foto: Instagram @briedoffing)
Instagram @briedoffing

Brie Elizabeth (28) in Matthew Benfella (30) sta oba odraščala v majhni angleški vasici, a njuni poti sta se prekrižali šele, ko je Brie dopolnila 16 let ...

Kljub odraščanju v neposredni bližini Brie Matta ni srečala nikoli pred svojim 16. rojstnim dnem. "Takrat sem ga opazila, ko se je s svojimi modrimi očmi in z usnjeno jakno bordo barve sprehajal po šolskem hodniku. On mene ni poznal, a ta 'neznani junak' je meni popolnoma zmešal glavo," je Brie povedala za How He Asked.

Čeprav je 28-letnica redko videla Matta, je njeno srce ob srečanju z njim vsakič poskočilo Z njim sicer ni nikoli spregovorila. "O njem sem zgolj sanjala. Redko sem ga videla, toda ko je do srečanja prišlo, je moje srce podivjalo … Univerzumu sem govorila, da si ga želim spoznati, a v najinih srednješolskih letih se to ni zgodilo," je povedala.

Brie se je po srednji šoli vpisala na igralsko šolo v Londonu in v tem okviru nastopila v zelo priljubljenem TV šovu. Matthew, ki je tisti čas študiral grafično oblikovanje na univerzi Nottingham Trent, je punco prepoznal na televiziji, jo poiskal na Facebooku in jo dodal kot prijateljico.

 

#sorrynotsorry #manofmydreams

A post shared by Brie Elizabeth (@briedoffing) on

"Za srečanje sva se dogovarjala več let, redno sva si pošiljala zasebna rojstnodnevna sporočila in se zbegano pogovarjala. Želela sva se dobiti v Vietnamu in Londonu, a tega nisva realizirala, ker sem bila zmeraj preveč nervozna … 22. marca 2014 pa se je vse spremenilo," iskreno pripoveduje Brie.

Takrat je bivala v Los Angelesu in se nekega dne odločila poslati sporočilo Mattu, sicer trenerju in manekenu, ki je takrat živel v Avstraliji. "Sporočila na aplikaciji Whatsapp, telefonski klici, pošiljanje videoposnetkov, Skype pogovori, ljubezenska e-pošta, … Štiri mesece kasneje pa sem le sledila svojemu srcu in rezervirala let iz Los Angelesa v Sydney," pravi Brie. Želela ga je končno videti v živo.

 

I can't wait to be in my best friends arms.. #mysanity #myeverything #longest12daysofmylife

A post shared by Brie Elizabeth (@briedoffing) on

"Prvič sva se zares srečala na letališču v Sydneyu. Najino prvo snidenje, najin prvi objem, najin poljub … vse se je zgodilo tam. Emocije so poplesovale in še danes se lahko vrnem v tisti trenutek – najljubši do zdaj. Moji prijatelji so mislili, da sem nora, ker sem šla potovati čez pol sveta, da bi srečala človeka, ki ga nikoli prej nisem uspela spoznati. A ne znam povedati, kako prav je bilo. Preden sva se sestala, sem vedela, da se bom nekoč poročila z njim. Strah me je bilo govoriti ljudem o tem," pravi punca.

Brie in Matthew sta bila skupaj tri leta, preden sta se zaročila "Skupaj sva bila nekaj dni na oddihu v Melbournu. Na letališču sva poiskala terminal, kjer se je vse začelo." Brie je želela tam kupiti sim kartico, želela je jesti in nakupovati. Matthew pa je ostal miren, medtem ko je ona opravljala, kar si je zadala. Niti sanjalo se ji ni, kako se bo zgodba dneva odvila. "Znašla sva se na mednarodnem terminalu. Bil je povsem prazen. Samo midva. Natančno sem se spomnila vsega, kar se je dogajalo pred točno tremi leti in točno na tem prostoru. Bilo je izjemno," pripoveduje.

 

He surprised me with an unforgettable evening #myworld #myvalentine #picnic #singapore

A post shared by Brie Elizabeth (@briedoffing) on

"Skočila in privila sem se v njegovo naročje. Poljubljala sva se. Pri tem pa podoživljala občutke izpred treh let." Trenutek kasneje je Matt pokleknil na eno koleno in mi postavil vprašanje, o katerem sem sanjala, preden sem ga spoznala. "Prežeta s čustvi, ki jih ne gre opisati, sem uspela izjaviti: 'Ja, seveda!'"

Ne spreglej:

 

A post shared by Brie Elizabeth (@briedoffing) on

Sledilo pa je še večje presenečenje. "Matt si je za kratek pobeg v dvoje izposodil zasebno jahto, repliko jahte, na kateri sva si prvič izpovedala ljubezen," priznava lepotica Brie. Zaljubljenca sta v letošnjem maju uživala na popotovanju v Singapurju in (brez dvoma!) tudi v pripravah na poroko, ki bo, verjamemo, tako romantična kot njuna zaroka.

Morda te zanima še: Kar četrtina žensk pravi, da jih najbolj privlači TA del moškega telesa (in stavimo, da ni tisto, kar misliš 😉)

Preberi tudi: "Prijateljica me izsiljuje, da bo mojemu možu povedala, da sem ..." (klic na pomoč Slovenke)

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije