"Punca me je prevarala z mojim bratom, moja družina pa je nato storila TO" (resnična zgodba)

3. 7. 2024
"Punca me je prevarala z mojim bratom, moja družina pa je nato storila TO" (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

O, neeee! 😢

Razkritje partnerjeve nezvestobe je zagotovo eden izmed najbolj groznih in srce parajočih občutkov, a včasih je tudi oseba, s katero je varal, razlog za popolno presenečenje in obup. Še posebej če ti je bila ta oseba zelo blizu in si ji popolnoma zaupal tako, kot se je to zgodilo v tem primeru, ko je nek moški odkril, da ga njegovo dolgoletno dekle vara z njegovim lastnim bratom.

Moški je priznal, da se je od svojega dekleta oddaljil zaradi trdega dela in dolgih delovnih ur, vendar ga nič ni moglo pripraviti na grozljivo razkritje, ki je sledilo, in bizarno reakcijo njegove družine, poroča Mirror. Svojo zgodbo je delil na Redditu, kjer je zapisal, da je vedno pazil na svojega mlajšega brata, zato ga je ta izdaja še toliko bolj prizadela.

Svojega mlajšega brata je vedno ščitil pred tegobami in mu poskušal olajšati življenje - našel mu je tudi službo in mu vedno privoščil srečo. S svojim dekletom se je začel dobivati ​​pred tremi leti in pojasnil, da je všeč njegovi družini.

"Z bratom sta se razumela, a nikoli nisem razmišljal o tem," je rekel moški in nadaljeval: "Pred približno letom dni je imel moj oddelek premalo zaposlenih. Prišla je recesija, ljudi so odpuščali in to je name in na moje sodelavce še bolj pritiskalo. Dva meseca sem delal od 7. do 17. ure, potem sem šel domov in takoj zaspal."

Priznava, da je bil tudi med vikendom preveč utrujen in se zato z izbranko nista videvala tako pogosto, kot bi si želela. Po dveh mesecih napornega tempa v službi je moški mislil, da so se stvari v njegovem razmerju normalizirale. Toda začel je opažati, da je njegova punca oddaljena od njega, tudi ko sta bila skupaj, in da je njeno vedenje čudno. Dodal je: "Postala je precej posesivna glede svojega telefona, nenadoma je odpovedala najine zmenke in podobne stvari."

Ko je vedenje njegovega dekleta postajalo vedno bolj čudno, je fant preveril njen telefon in izvedel za šokantno afero. "Še nikoli v življenju nisem bil tako jezen. Izgnal sem jo iz stanovanja, šel v bratovo hišo in se z njim soočil. Zasmejal se mi je v obraz. Ta moški, moj lastni brat, mi je ukradel dekle po vsem, kar sem naredil zanj in se mi je celo smejal v obraz."

"To, da v tistem trenutku nisem reagiral nasilno, je bil največji preizkus samokontrole, kar sem jih kdaj imel. Rekel sem mu, da od tistega trenutka dalje nimam več brata,"je razočarano povedal moški. Da bi bila zadeva še hujša, so se starši tega fanta postavili na stran njegovega brata. Uničen zaradi celotne situacije je moški priznal: "Moja družina se je odločila stopiti na stran mojega brata, ker sta očitno z mojo bivšo punco našla pravo ljubezen drug v drugem. Povedal sem jim točno to, kar sem rekel svojemu bratu: odslej se obnašajte, kot da ne obstajam."

Ne spreglej: