"Po prvem zmenku se več nisva videla ... dokler ni minilo 33 let." (resnična zgodba)

9. 6. 2024
"Po prvem zmenku se več nisva videla ... dokler ni minilo 33 let." (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

To je resnična zgodba, ki ti bo povrnila vero v ljubezen in usodo. 🥰

"To je čudovita fotografija. Prav takšnega se te spomnim," se slišijo prve besede Karen Lynch v video posnetku (ki si ga lahko ogledaš na dnu članka). Karen Lynch in Rick Hayward sta na prvi zmenek šla v srednji šoli, nato pa se več nikoli nista slišala ... dokler ni minilo 33 let. To je njuna zgodba. ❤️

"Pri 17-ih sva šla na prvi zmenek," začne pripoved Karen. "Šla sva na bovling," doda Rick. "Rick je bil na zmenku zelo zabaven in zdelo se mi je, da je vse potekalo dobro, a me nato nikoli ni poklical nazaj, da bi šla na drugi zmenek ... dokler ni minilo 33 let."

"Želel sem si iti ponovno na zmenek z njo, a sem bil v srednji šoli zelo sramežljiv. Vsakič, ko sem dvignil slušalko, sem se ustrašil. Minili so tedni in rekel sem si: 'Zdaj je pa res ne morem poklicati. Od zmenka je minilo že preveč časa. Jezna bo name, ker je nisem poklical. Zato sem obupal,'" priznava Rick.

"Minilo je 33 let in pred sedmimi leti sva se ponovno našla na Facebooku in končno šla na drugi zmenek," pripoveduje Karen. "Ko sem Karen ponovno videl na Facebooku, sem začel razmišljati o tem, kaj bi morda lahko bilo. Oba sva bila poročena, imela otroke, se ločila in končno sem se opogumil, da jo povabim na drugi zmenek – 33 let kasneje in od takrat sva skupaj. Vedel sem, da se želim s Karen poročiti."

"To je bila res kul zaroka, resnično je ne bi mogel bolje izvesti," z navdušenjem pove Karen. "Karen sem peljal v trgovino z nakitom, da bi kupila neki prstan. Prodajalka nama je pokazala nekaj različnih prstanov in rekla: 'Poglejte tega' ter mi ga dala v roko, jaz pa sem ga nataknil Karen na prst in ji rekel: 'Bi se poročila z mano?'" nadaljuje s pripovedovanjem Rick. "Ko sem videla prstan, sem vedela, da misli resno. Rick je neverjetna oseba. Je gentleman, najbolje od vsega pa je to, da je moj najboljši prijatelj.

Je vse, kar sem iskala in še več ... Ne pričakuješ, da boš to našel pri 50-ih letih, še posebej z nekom, ki ga poznaš svoje celo življenje." "Karen je v moje življenje prinesla nazaj ljubezen in mi ponovno dala občutek izpopolnjenosti. Mislim, da prej v resnici niti nisem razumel, kaj pomeni imeti drugo polovico ... do zdaj," zaključuje njuno zgodbo Rick.

Tukaj si lahko ogledaš celoten video njune čudovite zgodbe:

Pripravila: N. Š.

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan