"Nikoli mi nič ne kupi, saj ga je njegova bivša vedno, ko ji je kaj prinesel ..." (zapis Slovenke)

7. 6. 2024
"Nikoli mi nič ne kupi, saj ga je njegova bivša vedno, ko ji je kaj prinesel ..." (zapis Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Jaz, nič kriva in nič dolžna, sedaj plačujem njene ..."

"Nikoli mi nič ne kupi, ker ga je bivša vedno, ko ji je kupil rože ali prinesel kakšno nepričakovano darilo, obtoževala varanja. Nazadnje sta se razšla, ker ga je kar naprej samo obtoževala in bila bolestno ljubosumna. Jaz, nič kriva in nič dolžna, sedaj plačujem njene davke. Partner je zelo previden, ker preteklih napak ne želi ponavljati. Nikakor mu ne morem dopovedati, da jaz nisem njegova bivša. Kot romantična dušica, ki potrebuje veliko pozornosti, me boli, da ni nepozoren do mene zaradi karakterja, pač pa zaradi preteklih slabih izkušenj. Kako naj mu vcepim, da potrebujem male pozornosti, tako kot rožice vodo, da lepo cvetijo?" je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Preberi, kaj so ji odgovorili nekateri uporabniki:

1.

"Vprašaj se, ali je res pravi? Mogoče bo rabil dolgo časa, da bo zaupal in se spremenil. Mogoče pa bo tak ostal. Očitno sta si različna. Če gre samo za razlike v rožicah in pozornostih, ga probaj sprejeti, da je pač takšen. Saj v življenju so bistveno bolj pomembne druge vrline, predvsem, da se lahko zaneseš nanj."

2.

"To je pa to, ko se gre v zvezo, preden se preboli oz predela prejsnjo zvezo. In zelo krivično do tebe, da ti prevzemaš krivdo za početje njegove bivše. S teboj jo bo prebolel, nato spoznal novo, kateri bo spet nudil vso pozornost, ji kupoval rožice. Če čutiš, da ti dela krivico in trpiš na ta račun, raje ti končaj razmerje, preden bo on."

3.

"Trpiš izključno zaradi sebe in nikogar drugega. Ljubezen se ne izkazuje materialno. Nehaj se primerjati z njegovo bivšo. Si tip ženske, ki nikoli ne bo 100% zadovoljna, pa če ti svet pred noge postavi. Vedno boš našla še kaj. Ko boš izčrpala darila bivši, bo v igri njegova mama, pa sestra, pa žena njegovega najboljšega prijatelja in na koncu neka brezvezna xy ženska, ki jo spremljaš na IG. Sprejmi človeka kot darilo in svet se ti bo pokazal v lepši luči."

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan