"Na novega leta dan sem izvedela, da mož že nekaj let pred mano skriva, da ..." (zapis Slovenke)

28. 5. 2024
"Na novega leta dan sem izvedela, da mož že nekaj let pred mano skriva, da ..." (zapis Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Ne vem, zakaj je to skrival pred mano, kaj res misli, da sem tako nerazumevajoča in nazadnjaška?"

"Ja, na novega leta dan sem izvedela, da ima že nekaj let skrivnost, ki jo skriva pred mano. Ne vem, zakaj je to skrival pred mano, kaj res misli, da sem tako nerazumevajoča in nazadnjaška? Me je kar prizadelo, da je leta tako banalnost skrival pred mano. Le za kakšno me ima, da mi ni zaupal?

Zdaj se je zaprl in ne komunicira z mano, mene pa razžira. Čemu taka skrivnostnost? Znanka mi je povedala, da ga je videla z najinim otrokom, kako je odhajal iz hiše staršev svoje bivše. Z bivšo sta živela z njenimi starši, in ko ga je zapustila, je on živel pri njih, dokler ni spoznal mene. Bilo mi je nenavadno, samo nič takega, kar mi ne bi bilo sprejemljivo, nikoli kaj dosti o tem nisva govorila.

Edina možna razlaga, ki mi pri vsem tem pride na misel, je, da je tam tudi bivša in da do nje ni čisto ravnodušen. Zakaj bi sicer skrival pred mano!?" se je na slovenski forum po odgovore obrnila neka ženska.

Ne spreglej:

Takole so ji svetovali drugi uporabniki:

1.

"Če bi bila tam bivša, je v bistvu vseeno, on je šel na obisk k bivšima tastu in tašči, ki ga nista vrgla na cesto. Lepo od njega.

In prepričana sem, da je šel tja s takim namenom, drugače bi šel sam in ne z otrokom."

2.

"Priznam ti, da je nenavadno, ampak mene ne bi skrbelo. Počakaj, da se malo poleže vse skupaj, potem pa mu razloži svoje videnje in skrb. To je moj nasvet!"

3.

"Če res ne bi bila nazadnjaška, kot zase pišeš, potem bi razumela. Ljudem, pri katerih je dolgo let živel, verjetno jim je tudi hvaležen za kasneje, ko ni bil več z (njihovo hčero), da je smel bivati tam. Prišel je samo ponosno pokazati otroka. Kje ti vidiš tukaj težavo? Babe skoz vidite probleme, kjer jih ni.

Pokazat je prišel otroka. Ti pa že cel cirkus okrog tega. Povedal ti ni, ker tako kot zdaj delaš težavo, tako bi tudi v primeru, če ti tega ne bi zatajil."

Kaj pa ti meniš?

Preberi tudi: 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec