"Moja VROČA noč v Ljubljani se je končala s posredovanjem policije" (nora izpoved Mariborčanke)

10. 5. 2024
"Moja VROČA noč v Ljubljani se je končala s posredovanjem policije" (nora izpoved Mariborčanke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Včasih se mi zdi, da mi drama sledi povsod, kamor grem."

Za našo bralko se je zabavna noč hitro spremenila v akcijski film in po prebranem smo prepričani, da tega dogodka še nekaj časa ne bo pozabila.

"Danes pa res ne bomo pretiravali z zabavo,« je bila obljuba, ki smo si jo zastavile s kolegicami, preden smo vstopile v ljubljansko diskoteko. In res, večer je bil precej miren, vse do trenutka, ko nam je simpatičen natakar ponudil zastonj rundo tekile. No, morda celo dve ali tri runde.

Od tistega trenutka dalje se je mirna noč spremenila v veliko zabavo in v nekem trenutku se mi je zazdelo, da smo v samem centru plesišča pripravile lasten plesni šov. Pogledov v našo smer ni manjkalo. Nekateri so nas očitno obsojali, spet drugi so se nam smejali in pri plesu celo pridružili. Med slednjimi je bil tudi simpatičen fant, s katerim sva se hitro ujela in skupaj plesala še dolgo v noč. Priznam, da je bil ples na trenutke zelo vroč.

Ne speglej:

V nekem trenutku me je celo skušal poljubiti, a sem se mu spretno izmaknila in izgovorila, da me zunaj čaka prijateljica ter da moram oditi. To seveda ni bilo res. Zunaj me je namreč čakal prijatelj, s katerim sem občasno flirtala in takoj, ko sem prišla ven, me je stisnil k sebi in poljubil. S tem ne bi bilo nič narobe, če me pri tem ne bi videl fant, s katerim sem plesala še minuto prej v klubu.

'Nisem vedel, da si tako lahka,' mi je zabrusil plesalec, ko me je zagledal. Pri tem je vidno razburil mojega prijatelja in v trenutku se je pred menoj vnel prepir. Oba vidno vinjena sta iz kletvic hitro prešla na ples pesti in v trenutku sta se znašla v središču pozornosti.

Nekateri očividci so dogodek hitro začeli snemati, medtem ko so preostali pretep skušali prekiniti. Bilo me je tako sram, da sem se pogreznila v množico! In da so bile stvari še hujše, so na kraj prišli policaji in s svojimi modrimi lučmi obarvali temno dvorišče pred diskoteko.

Pretep se je v trenutku končal, policija pa je popisala oba fanta in ju ločeno poslala domov. Ne morem verjeti, da se je vse skupaj začelo zaradi mene. Včasih se mi zdi, da mi drama sledi povsod, kamor grem!"

Morda te zanima še: Poznaš pravilo 7-7-7? Vsak par, ki si želi srečno in dolgoletno razmerje, bi se ga moral držati

Preberi tudi: "Moj mož je pred poroko spal s 126 ženskami in takšen je najin spolni odnos" (resnična izpoved)

Novo na Metroplay: "Če ni iskric, zazveni alarm!" | Tjaša Perko