Izpoved dekleta z OnlyFans: "Moški mi plačajo, da za njih počnem TO"

Hmmm ... To je pa zanimiva (in precej aktualna) poslovna ideja! 😅🙊

Izpoved dekleta z OnlyFans: "Moški mi plačajo, da za njih počnem TO" (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2022
 

Nekdanja frizerka, 31-letna Sara Blake-Cheek, je, odkar je leta 2020 začela delovati na platformi OnlyFans, postala milijonarka.

No, letos pa ima tam poleg zabave moških (in žensk) še eno vlogo. Sara je namreč sebe kar oklicala za 'Božičkovo poredno pomočnico'. Te zanima, zakaj?

"V svoji Instagram zgodbi sem objavila meme, ki pravi, da si dekleta za božič ne želijo kozmetičnega seta iz supermarketa. Po tem so moj nabiralnik na OnlyFans zasipali moški s prošnjami, da jim svetujem, kaj naj svojemu dekletu ali ženi kupijo za božič. Ponujam jim posnetke, v katerih jim, oblečena v poredno božičkovo ženo, svetujem, kaj naj kupijo svoji boljši polovici. Ne le, da jih je prav razvajati, ampak od svojih oboževalcev želim, da imajo od tega nekaj več kot le srečo. Le katero dekle si ne želi dizajnerske torbice z nečim seksi v njej, v katerem lahko oba uživata?" je povedala za spletni portal Daily Star.

TO je razlog, zakaj mnoge ženske raje izbirajo MLAJŠE moške (amm ... kaaaj?!)

Mamica 4 otrok še dodaja: "Imam celo naročnike, ki mi dajejo žepnino za to, da sem njihova osebna nakupovalka. Povedo mi vse podrobnosti, kaj imajo njihove ženske rade in kaj jih zanima, jaz pa grem namesto njih po nakupih."

Zdaj, tik pred prazniki, Sara ponuja tudi praznične paketke.

"Dekleta, dnevi slabih božičnih daril so mimo. Nihče si ne želi cenenega losjona za telo iz supermarketa. Ob tem se nobena ženska ne počuti posebno. Želi si, da je darilo premišljeno, ne pa nekaj, kar ste kupili v zadnji minuti. Moškim svetujem, naj svojim damam kupijo vibrator na daljinsko upravljanje, lepo zavijejo in skrijejo v večje darilo. Ali pa kupijo njihovo najljubše spodnje perilo, ki si ga želijo videti na njih, in ga skrijejo v darilo," zaključuje.

Hmm, zanimiva poslovna ideja, kaj praviš? 😅🙊