Izpoved bralke: "Varala sem VSAKEGA partnerja do zdaj, in TO je razlog, zakaj mi NI žal!"

Se strinjaš z napisanim ali prevaro, ne glede na okoliščine, močnooo obsojaš?

Izpoved bralke: "Varala sem VSAKEGA partnerja do zdaj, in TO je razlog, zakaj mi NI žal!" (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
26. 1. 2021

"Tistega vročega poletnega večera sem sedela na postelji in ga opazovala. Ob dotiku najine kože mi je zadrhtelo celo telo in vedela sem, da ...

... ga hočem! 

Ne, to ni začetek slabega porno romana, ampak moja resnična zgodba! In moški na postelji je bil najboljši prijatelj in sodelavec mojega prvega resnega fanta Mateja. 

Po več kot pol leta sem ob njem ponovno začutila željo po divjem seksu. Z Matejem je namreč že dolgo več nisem, pa čeprav sva prvi dve leti najine zveze seksala vsak dan, celo večkrat na dan. A potem se je najina strast umirila, kmalu sem začela čutiti odpor do seksa z njim in nazadnje so edine strele v spalnici ostale tiste iz njegovih pogledov, ko mi je s sila natančno časovnico poočital, koliko dni je že minilo, odkar sem mu nazadnje dala.

Takrat sem bila stara 21 in sama sem vedela, da to ni normalno. Bila sem na višku svoje seksualnosti, a je nisem hotela/mogla izkoristiti, saj svojega fanta več nisem preveč marala. Karakterno me je odbijal, še posebej od tistega trenutka dalje, ko mi je začel neprestano očitati najino posteljno neaktivnost.

Tiste noči sem ga tako brez slabe vesti prvič prevarala in se podala na pot nezvestobe!

Seks s seksi sodelavcem je bil božanski in prišlo mi je rekordno hitro. Po koncu najinega večera sem pogledala na telefon in videla, da me je Matej besno klical!

Hitro sem za neodzivnost našla dober izgovor in slabe vesti še vedno ni bilo od nikoder. Zavedam se, da je prevara zelo grdo dejanje. Še predobro se tega zavedam, saj je prav varanje končalo zakon mojih staršev. In seveda me je sram laganja in dejstva, da sem prevarala čisto vse svoje partnerje do zdaj, a seksa z drugimi moškimi ne obžalujem niti za minuto.

Vsaka spolna izkušnja me je namreč naučila nekaj novega o sebi in svoji seksualnosti. Noč s seksi sodelavcem je razkrila dejstvo, da z mano ni nič narobe. Še vedno sem spolne moči polna 21-letnica, ki hrepeni po orgazmu. Vse, kar je v mojem življenju narobe, je moja zveza z Matejem. Če ga ne bi prevarala, bi za takšno ugotovitev potrebovala veliko dlje časa in brez veze bi zapravljala svoj čas v zvezi, ki ni imela prihodnosti.

Menim, da ko si mlad in se še učiš o sebi, o svojem telesu, željah ter ljubezni, so takšni spodrsljaji dovoljeni. Na napakah se učimo, kajne?

Drugega fanta Toma sem prevarala na dvorišču za diskoteko, ki je kar pokala po šivih. Spet je bil vroč, poletni dan in Tom je še delal. Tam je bil nek njegov prijatelj, ki sem se mu pijana zaupala, da nisva seksala že več mesecev. O pomanjkanju najinega spolnega življenja se Tom nikoli ni želel pogovarjati, zato sem se počutila zelo slabo in zelo zavrnjeno. 

Njega sem imela raje kot Mateja, njegov karakter je bil precej drugačen in bolj ljubezniv, a njegova komunikacija je kljub vsej njegovi dobroti pešala. In z njo najino spolno življenje.

Ni mi potrebno poudarjati, da sem Toma prevarala z mojim novim zaupnikom, kar mi je ponovno dalo vedeti, da moram tudi to zvezo čim prej prekiniti!

In to sem tudi storila!

Na moje veliko presenečenje sem svojega tretjega fanta prevarala z bivšim. Da, z bivšim Tomom. Najin razhod je bil zelo dramatičen in še vedno sem imela čustva do njega. A minila so me, ko sva končno po tolikem času spet seksala. Ugh, bilo je grozno. Po koncu sem si želela samo to, da čim prej odide in lahko skočim pod dolgo, vročo prho.

Ponovno sem se nekaj naučila, tokrat celo dve stvari. Prvič - spet moram končati zvezo. Drugič - seks z bivšim je slaba ideja.

Danes točno vem, kaj hočem od zveze. Ker sem bila v svojih dvajsetih tako zelo raziskovalni tip, sem se toliko naučila o sebi in o svojih željah, da nimam več potrebe po raziskovanju. Točno vem, kaj hočem in želim si dobiti moškega, ki mi bo znal ustreči. In ne, varanja še vedno ne obžalujem."

Povzeto po cosmopolitan.com

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: HU-DO! Sanja Grohar ima po selitvi iz Londona NOVO (zelo glamurozno) službo

Priporočamo tudi: FOTO: Pokukaj v NOV dom Melanie in Donalda Trumpa (s presenetljivimi detajli!)