Izkoristita konec tedna

Zakaj bi po vsej sili tičala skupaj ravno med tednom, ko sta oba pod stresom? Vajino razmerje je dragoceno, in zato naj bo čas, ki ga preživita skupaj, kakovosten.

11. 9. 2009

Planirala sta že v ponedeljek

Veš, da oba čaka naporen teden (sestanki, napredovanja, izpiti, seminarske), zato sta načrt za ta konec tedna pripravljala že dneve pred nastopom vikenda: rezervirala sta sobo v termalnem centru, na turistični kmetiji, kupila vozovnice za vlak in podobno. Nagrada konec tedna vama je tudi najtežje dneve napravila znosne in vaju držala gor v veselem pričakovanju.

Gospodinjska rutina

Pospravljen in čist dom ti veliko pomeni, a vsaj enkrat zamiži na eno oko. Če ti je to težko in si sobotne dopoldneve vajena preživljati ob brisanju, stepanju in sesanju, se projekta loti v četrtek zvečer. Kadar veš, da nimaš veliko časa na razpolago, ga tudi bolje izkoristiš. Ne pozabi zavrteti pralnega stroja, da ti v soboto zjutraj ne bo česa zmanjkalo!

Pa srečno pot

Prvo pravilo, ki ga ne smeš prekršiti, je, da na vajin super vikend ne boš vzela dela, skrbi ali slabe volje. Preprosto se prepusti dogodivščinam in uživanju. Sta se namenila v Benetke, a vaju sredi poti začne vleči v Verono? Ni tako daleč, da se potem ne bi mogla vrniti nazaj. Privoščita si vse, kar vama poželi srce in dopusti žep.