Iz ljubezenskega laboratorija

Za zaprtimi vrati skrbno varovanega Cosmopolitanovega ljubezenskega laboratorija prihajajo odkritja, ki razkrivajo znake, kdaj v razmerju ni vse tako, kot bi moralo biti.

30. 11. 2007

Vprašaj se, če sta s fantom sploh na enaki valovni dolžini, ko …

… postane upornik brez razloga

Se ti zdi, da se še vedno ni znebil svojega otročjega uporniškega duha? Obnaša se kot najstnik, ti ne pove, kam se zvečer odpravlja ali od kod se je vrnil ob enih ponoči, češ da ga zaslišuješ kot njegova mama.

Dejstvo: Slej ko prej bo moral prevzeti odgovornost za svoje življenje, predvsem če ga bosta živela v dvoje. Kar pojasni mu, da nisi njegova mama, ampak njegovo dekle, ki si zasluži spoštovanje. Predvsem pa to, da si obveščena o tem, kje se tvoj dragi nahaja in kaj počne.

… si ti tujka v njegovem življenju

Če te po enem letu še vedno ni predstavil vsem svojim prijateljem, pa jih nima ravno veliko, se vprašaj, kaj se dogaja v njegovi glavi.

Dejstvo: Če moški misli resno, te bo poskusil vključiti v svojo družbo, ne glede na to, ali bo druženje zasebne ali poslovne narave.

… ga nič ne skrbi

Ko skrbiš zaradi vsakdanjih težav in si že tako zaskrbljena, da se to opazi na daleč, on hladnokrvno hodi ob tebi, ne da bi to opazil in te vsaj malo potolažil.

Dejstvo: Ko sta par, tvoje skrbi postanejo tudi njegove in obratno, seveda. Če se z njimi ne bo ubadal, pa naj ti vsaj pomaga do spoznanja, da vse vendar le ni tako črno, kot je videti na prvi pogled.

… se šali na tvoj račun

Vključi alarm, če si te vedno znova privošči v družbi in te na vsak način poskuša javno ponižati tako, da je še tvojim prijateljem nerodno.

Dejstvo: Če mu je kaj do tebe, se bo norčavo obnašal le, ko bosta doma sama. V tem primeru naj te nikar ne skrbi, saj bi rad, da se z njim spopadeš v ‘verbalni igri moči’.

… nikoli ni točen

Ko sta dogovorjena, ga vedno čakaš. Mine pet minut, deset, ko se po petnajstih že začneš odločati, da boš odšla domov, se po dvajsetih minutah zamude prikaže. In povrhu nič ne kaže na to, da bi mu bilo žal, da je krepko zamudil na vajin zmenek.

Dejstvo: Če mu je kaj do tebe, bo na dogovorjeno mesto prišel točno, ali še kakšno minuto prej! V rokah pa bo imel še kakšno majhno pozornost – zate. Če bo slučajno kdaj zamudil, pa bo imel zelo dober (in ne izmišljen) razlog.

… utihne kot grob

Ko mu pokažeš poročno obleko, ki je pritegnila tvoj pogled v izložbi in ga vprašaš, koga bi si izbral za poročno pričo, zajeclja in spremeni temo pogovora ali pa povsem utihne. Alarm!

Dejstvo: Vsak moški, ki se boji resnega razmerja, zmrzne v trenutku, ko beseda nanese na življenjske prelomnice. Morda je bolje, da s takšnimi odločitvami še malo počakaš in mu daš čas, da dokončno spozna, da si prava zanj. Če bo čez čas, ko bo beseda spet nanesla na zaprisege, v njegovi glavi stanje nespremenjeno, se moraš z njim poglobljeno pogovoriti. Morda pa le ne mara poročnih ceremonij in si s teboj želi živeti v izven zakonski skupnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri