Imaš občutek, da moraš vse narediti sama?

Morda si verjela, da te bo imel še raje, če boš delavna, poštena, ustrežljiva, prijazna... in pripravljena narediti vse zanj. In potem pristanek na trdna tla. Imaš občutek, da moraš narediti vse sama?

Imaš občutek, da moraš vse narediti sama? (foto: Shutterstock) Shutterstock
29. 8. 2012

Moški bo žensko osrečil, če jo bo imel iskreno rad. 

Ok, fantje, resno? Ste res mislili, da je to vse, kar morate narediti?

Začnimo znova. Moški bo žensko osrečil, če jo bo imel iskreno rad. Želeti pa si mora, da bi bila srečna in zadovoljna tudi njegova boljša polovica, za to pa se mora malce potruditi in tudi nekaj narediti. Nerganje ni vedno le ena ženskih muh, včasih je tudi upravičeno.

Morda pa se boste naučili nekaj iz spodnje zgodbe:

Dilema

Tine: "Ne razumem, kako se lahko razburja, če pustim razmetano kuhinjo ali kopalnico. Pač sovražim pospravljanje, a zato doma naredim kaj drugega – na primer nesem ven smeti."

Pia: "Oba hodiva v službo, sploh pa živimo v tretjem tisočletju! Gore umazane posode v kuhinji mi pomenijo samo eno: nespošto­van­je do mene in prostega časa."

Razsodba

Tine, potrebuješ malo prevzgoje. Lahko bi te poslale v gospodinjsko šolo, da bi videl, da pospravljanje ni enako naporno kot branje časopisa, še raje pa bi ti pospravljanje zaračunale po veljavnem ceniku.

Besedilo: Anja Osojnik, foto: Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri