"Imam 'sugar daddyja', da lahko preživljam sina" (žalostna izpoved obupane ženske)

"Moj sin si zasluži le najboljše in to mu poskušam tudi priskrbeti."

"Imam 'sugar daddyja', da lahko preživljam sina" (žalostna izpoved obupane ženske) (foto: Unsplash.com/Sydney Sims) Unsplash.com/Sydney Sims
23. 1. 2019

Preberi iskren zapis, o tem, kakšno je življenje s 'sugar daddyjem':

Draga darila v zameno za razmerje 

Ko sem prvič slišala za spletno stran Seekingarrangement.com, sem bila precej skeptična. Na spletni strani se 'sugar daddyji' (ljudje, ki plačujejo za dogovorjeno razmerje) povežejo s 'sugar babyji' (ljudje, ki so plačani za dogovorjeno razmerje). Ena izmed mojih prijateljic se je prijavila že pred časom in nenehoma je prejemala draga darila, oblačila in modne dodatke priznanih blagovnih znamk.

Iskreno povedano, niti sanjalo se mi ni, kaj dekleta na tej spletni strani počnejo v zameno za vsa darila. In kdo so moški, s katerimi se srečujejo? Prijazni, stari, čudaki? 

Zakaj sem se odločila za to ...

Imam šestletnega sina. Njegov oče je pred petimi leti umrl zaradi srčne kapi. Življenje za naju je bilo po smrti mojega moža težko in živela sva precej skromno.

Zaslužim sicer dovolj, da nama priskrbim najnujnejše, vseeno pa je življenje v Los Angelesu, enem izmed najdražjih mest na svetu, težko. Velikokrat bi rada razveselila sina in mu kupila najnovejšo igrico, ki jo igrajo vsi njegovi prijatelji ali pa ga peljala na enodnevni izlet, ampak si tega nisem mogla privoščiti.

Nisem hotela intimnega razmerja

Na prijateljičino pobudo sem se končno opogumila in si ustvarila profil na portalu. Večina ljudi predvideva, da vsi od tebe zahtevajo intimno razmerje, vendar to nikakor ni res. Sama sem lahko določila pravila, kako, kolikokrat in kdaj se želim videvati. Hotela sem poskrbeti za svojega sina, vendar moje telo ni bilo naprodaj.

Bil je prijazen in postaven

Imel je nekaj čez 60 let, jaz pa sem bila v mojih 30-ih. Še nikoli se nisem dobivala z moškim, ki bi bil toliko starejši od mene. A opomnila sem se, da gre tukaj pravzaprav za nekaj čisto drugega. Bil je prijazen in postaven za svoja leta. Zakaj mu ne bi dala priložnosti?

Odločila sem se, da se dobiva in ni mi žal. Nekajkrat sva šla na večerjo in vedno se je obnašal kot pravi kavalir. Od mene nikoli ni pričakoval več od pogovora ali druženja. Tudi, ko sem mu povedala, da imam sina, ga to ni odvrnilo.

Vedno sem mu na voljo

Spoznala sem ga že pred enim letom in je edini "sugar daddy", ki ga imam. Nimava intimnega razmerja, od mene pričakuje le prijateljstvo. Vseeno pa najin dogovor določa, da moram biti vedno dosegljiva za klepet: "Če potrebujem pogovor ali če želim, da mi pošlješ fotografijo, prosim ne odkloni," mi je rekel.

Trudim se, da mu posvečam veliko pozornosti, tudi takrat, ko se ne vidiva. V zadnjem mesecu sva se dobila trikrat, ostale dni pa stik ohranjava prek sporočil ali pa se pogovarjava po telefonu. 

Ko se dobiva, mi po navadi pokloni okoli 500 evrov ali pa jih prenese na moj bančni račun. Nikoli se nisva dogovorila za določeno vsoto. Če se pogovarjava in omenim, da bi sina rada peljala na izlet, me bo naslednji dan na računu verjetno čakala določena vsota denarja. 

Mojega sina še ni spoznal ...

Čeprav se ob njem počutim popolnoma varna, mojega sina še ni spoznal. Sin o njem ne ve ničesar, ve pa, da darila ne prihajajo le od mene. Ve, da ima 'Božička', ki skrbi za naju.

Ne vem še, kaj mu bom rekla, ko bo dovolj star, da bo razumel, kdo je on. Zaenkrat ne želim, da moj sin spoznava moške v mojem življenju, ki tu ne bodo za vedno. In čeprav prejema veliko ekstravagantnih daril, ga vseeno učim, da je skromen in hvaležen za vse, kar imava.

Prirejeno po: Cosmopolitan.com

Fotografije: Unsplash.com/Sydney Sims

Preberi še: Kako se izogniti neprijetni tišini na prvem zmenku? Postavi mu TO vprašanje!

Priporočamo tudi: WTF! TO je pravi razlog za #10yearschallenge (in mi smo zgroženi)