"Imam afero s taščo in strah me je, da bi mož izvedel" (resnična zgodba, ob kateri si boš rekla WTF)

6. 5. 2023
"Imam afero s taščo in strah me je, da bi mož izvedel" (resnična zgodba, ob kateri si boš rekla WTF) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet)
Profimedia, Obdelava: Cosmo splet

"Začela sem jo tolažiti in jo objemati, nakar me je poljubila. Občutek je bil čuden, a hkrati resnično prijeten, zato sem jo poljubila nazaj ..."

Lansko leto sva se z možem preselila k njegovim staršem, zato da smo lahko bili med lockdownom v 'mehurčku' in bi nama pomagala z otroki.

Večina ljudi grdo govori čez tašče ali pa zbija šale na njihov račun, ampak jaz sem se s svojo zmeraj res dobro razumela.

Ima dober smisel za humor, je prijazna in za svojih 53 izgleda odlično.

Mojega moža je imela zelo mlada – on je star 35, jaz pa 40. Z mojim tastom sta že več let imela nestabilen zakon in tik pred božičem sta se dokončno razšla, on pa se je izselil iz njunega skupnega doma.

Nekega večera, ko je bil moj mož v službi, otroci pa so že spali, mi je predlagala, da nekaj spijeva in skupaj pogledava film. Opazila sem, da je bila lepo urejena in bila je videti fantastično.

Med filmom pa je kar naenkrat začela jokati in mi priznala, da je lezbijka – kar je bil tudi razlog, zakaj se je njen zakon končal. Začela sem jo tolažiti in jo objemati, nakar me je poljubila.

Občutek je bil čuden, a hkrati resnično prijeten, zato sem jo poljubila nazaj. Nato me je prijela za roko in me odpeljala do svoje spalnice, pri čemer se nisem niti malo upirala. Še nikoli prej nisem seksala z žensko, bilo je čudovito in tako intenzivno.

Od takrat naprej to počneva, kadarkoli imava priložnost. Takoj, ko moj mož zapusti prostor, se poljubiva, in včasih se prikradem v njeno posteljo, ko on že spi. Eno noč sem zaspala v njenem objemu. Edini razlog, zakaj naju moj mož ni zasačil, je bil, ker je takrat dežural.

Moja čustva do nje so vedno močnejša in prepričana sem, da bo moj mož opazil, kako se gledava, ali pa naju celo zalotil v postelji.

Želim si biti z njo, a vendar ga ne želim prizadeti.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Nedolžnost sem izgubil v trojčku, in TAKŠEN je bil moj prvi seks" (resnična zgodba Slovenca)

Priporočamo tudi: Pozabi vse, kar veš o svoji vagini! TAKO boš našla ključ do nepozabnega UŽITKA

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ