Hrepenenje

Moška domišljija se odzove že na minimalen namig, zato ga pripravi do tega, da bo začutil močno željo po … tebi!

30. 3. 2008

Vzbudi njegovo hrepenenje z naslednjimi dejanji …

Preden odide

Ko se bo ob odhodu od doma nagnil, da bi vzel aktovko, ključe … ga zadrži – z roko ga primi za tilnik – in mu prilepi globok poljub po francosko.

Zakaj se bo vzburil: Vsak najmanjši namig, da bi tvoje dejanje lahko vodilo do seksa, mu bo zmešalo glavo. Tako bo s težavo pričakoval trenutek, ko bo spet doma. Glej, da boš, ko se vrne iz službe, pripravljena na seksualne užitke.

Doma vedno seksi

Gibanje v domačem okolju v razvlečenih majicah in stari trenirki – strogo prepovedano, tudi če si v fazi čiščenja. V vsakem trenutku, ko se njegove oči ustavijo na tebi, moraš biti seksi.

Zakaj se bo vzburil: Če boš pokazala ravno pravšen del gole kože, se bo v njemu vzbudil nagon po slačenju z očmi. Moški so vizualna bitja, zato ga ne prikrajšaj za užitek – naj si po napornem dnevu svoje oči spočije na tvojem lepem telesu.

Naj bo hvaležen

V zunanjem svetu, ko sta skupaj, prevzemi vlogo zapeljivke – zapeljuj njega in hkrati ne zanemari svoje okolice. Nameni pozornost tudi prijatelju, ki ga srečaš sredi ulice; prijazno ga pozdravi, vprašaj kako je in mu NIKAR ne pozabi predstaviti svojega fanta …

Zakaj se bo vzburil: V okolju, kjer se vedno lahko najde potencialni opazovalec (govorimo o drugih moških, ki bodo občudovali tebe), se v njemu prebudi tekmovalni duh. Glej le na to, da s svojim obnašanjem ne boš sprožila ljubosumja! Če ga boš spomnila, da si privlačna tudi drugim moškim, se bo še bolj zavedal, kako srečen je lahko, da te ima!

Ko ve, da si njegova

Ko mu boš pokazala, da ti je z njim udobno in mu za vsak primer tudi povedala, da se ob njemu počutiš varno, se bo v njem prebudil zaščitniški duh.

Zakaj se bo vzburil: V njegovi glavi boš postala 'lastnina' (v pozitivnem pomenu besede) in ker moški lahko s svojo 'lastnino' počne, kar si zaželi, bo njegova s testosteronom nabita domišljija porušila vse meje … izkoristi to plat in se prepusti užitkom!