"Ja, tako! Hitreje ... ja, še, šeee" - Poglej, kako nanj vplivajo tvoji kriki naslade!

Za uvod naj bo zaupna zgodba prijatelja, ki mi jo je dovolil zapisati.  

"Ja, tako! Hitreje  ... ja, še, šeee" - Poglej, kako nanj vplivajo tvoji kriki naslade! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 3. 2018

“Peti zmenek sva z Nušo začela v ugledni restavraciji z umirjenimi gosti, ki so znali uživati v izbranih dobrotah slovenske kuhinje.

Med večerjo sem moral biti kljub mirnemu okolju presneto pozoren in se nekajkrat močno nagniti k njenemu obličju, da mi ne bi ušla kakšna ključna beseda, kajti moja nova deklica je govorila s tako nežnim glasom, da se mi je včasih zdelo, da pravzaprav šepeta.

Ko sva sedla v avto, je bila še tišja.

V nekem trenutku, ko mi je pripovedovala šalo, se je v sosednji ulici sprožil avtomobilski alarm in je celo za ulico oddaljen zvok preglasil poanto smešnice, da mi je bilo kar malo nerodno, ko sem se na silo zasmejal.

Toda le dvajset minut zatem, ko sva prišla k meni in si privoščila prvo skupno intimno noč, je sramežljiva in tiha gospodična vreščala in kričala kot podivjana najstnica na koncertu najbolj divjega rokenrola.

Njen odziv je bil očitno znamenje, da neizmerno uživa, meni pa je njena reakcija vzela sapo.

Moje vznemirjenje se je z vsakim krikom stopnjevalo, počutil sem se svobodnega in vsemogočnega, naraščajoča samozavest me je polnila z neizmerno energijo, moj ego, ki se je z njenim rjovenjem neskončno večal, pa je pretil, da me bo razgnal na drobne koščke.

Moja prva izkušnja z glasno partnerko je bila nepričakovana in nepozabno močna, da mi ni dala miru.

Ko se je zgodila, nisem bil ravno ‘bruc’ v posteljnih veščinah. Nasprotno, prepričan sem bil, da se bom vsak čas že prijavil za ‘diplomsko nalogo’.

Potem sem ugotovil, da mi je še veliko neznanega in da bom moral še pridno žuliti gradivo.

Največja neznanka v tistem času je bila njena neverjetna povratna informacija, ki me je po neutrudnem razmišljanju pripeljala do pomembnega spoznanja.

Strnil sem ga takole: ženske, če bi ve vedele, kako vaši kriki vzburjajo moško slo, bi navile gumb na vašem glasbenem stolpu do konca.

Razumljivo, da ne samo zato, da bi negovale moški ego, ampak predvsem zato, ker je kričava stimulacija tako neskončna, da iz sebe izvlečemo vse, kar znamo, in še tisto, o čemer smo le sanjali, pa nismo verjeli, da smo sposobni izpeljati.”

Svoje odkritje je zaupal prijateljem, nasvete pa je razdajal tudi ženskam, saj je, kot je povedal, želel vsem, da bi se čustveno približali vrhunskim užitkom.

Drži. Prav vseeno je, kaj ženska vpije. Naj kriči, vzdihuje, mrmra, stoka, deli napotke, ali pa preklinja, glavno je, da zaposli svoje glasilke.

Mislim, da je prijateljeva močno doživeta izkušnja iz njegovih zgodnjih dvajsetih let primerna vzpodbuda za pregled zvočnih kulis intimnega dogajanja.

Moški ponos

Moškim so všeč glasne ženske. V prvi vrsti zato, ker jim pomagajo, da se otresejo negotovosti o svoji tehniki ljubljenja. Njihov način razmišljanja je enostaven, v slogu:

“Bolj kot vpije, bolj uživa. Torej sem ljubimec iz pravega testa. Kar koli že je tisto, kar ji počnem, je očitno prvorazredno, sicer ne bi mogla doživljati tolikšne ekstaze.”

Mislite, da se moški ob vaših glasovnih dokazih stopnje užitka znajdejo vsaj malo v zadregi?

Nikakor, celo nasprotno.

Ponosni so, da lahko s svojimi posteljnimi mojstrovinami iz vas izvabijo veličastne tonske zapise. Fotoreporter David, star 32 let, se niti najmanj ne meni za sosede in jim dovoli, da ‘delijo’ užitke njegove glasne žene.

“Rada se ljubiva pri odprtih oknih, saj se počutiva bolj zračno in svobodno. Žal to ni najbolj prijazno do sosedov v bloku. Od časa do časa nama kdo pobuta po steni ali celo zavpije, naj žena že enkrat utihne.”

Poglejmo še na drugo stran – k tihim ženskam.

Menda gre njihov molk v postelji pripisati intimni zatrtosti, ki običajno izvira iz vzgoje in okolja, v katerem so odraščale.

Lahko zapišemo le dobrohoten nasvet: sprostite se, kolikor morete, in vpijte na vse grlo!

Ne držite se na vajetih, kajti po katerem koli glasovnem repertoarju boste posegle, vam bo prinesel dvoje. On bo samozavestnejši in ponosen na svoje ‘delo’, ve pa se boste sproščeno ‘odpele’.

Kričavi priročnik

Morda ste že opazile, da moški včasih potrebujejo diskretno (včasih tudi direktno) vodenje dogajanja v spalnici. Prisluhnimo 28-letnemu stomatologu Tinetu.

“Namige svojega dekleta jemljem kot igro in prav nič me ne moti, ko sredi vročega dogajanja začne ukazovati. Na primer: “Primi me tam in tam. Ja, točno tu. Super. Malo višje. Zdaj pa spodaj. Krasno! Hitreje, hitreje, močneje. Uaau, to, to je ta pravo.” Iz vseh njenih napotkov bi lahko spisal mali priročnik.”

Morda vas Tinetova pripoved spominja na obnašanje gospodovalne šefinje, a je to zadnja stvar, ki pride moškim na misel.

“Njeni kriki in napotki so mi dragoceni vodnik po njenem telesu in občutljivih točkah, tako da jo zdaj nezmotljivo le v nekaj potezah pripeljem do vrhunca.”

Religiozna ‘molitev’

Za mnoge moške so ženski kriki posebna vrsta govorice, ki dvigne ljubljenje iz povprečja na višjo, skorajda spiritualno raven. V takih primerih dobi svojo vlogo popularni ‘O, moj bog!’

“Ne jaz ne moje dekle nisva religiozna fanatika,” nam je zaupal 25-letni ekonomist Andrej, “toda po nekaj začetnih uvodnih minutah najine seksualne igre Dora že kriči svojo glasno religiozno molitev.

Ko ji je najlepše, raztegne besedo bog v nekaj zlogov in ko zaslišim ‘o, moj bo-o-o-g,’ v petih, sedmih ali desetih zlogih, vem, da ji nebeško prihaja.”

To seveda nima nobene zveze z božjim poslanstvom, ampak je le eden od načinov, kako lahko ženska izrazi intenzivnost doživljanja na bolj prefinjen način. Brez vulgarnosti.

Morda dogajanje res dobi nek spiritualni prizvok, a ženske mantre niso nič drugega kot pot do skupnega cilja – vrhunskega orgazma. Njej bo nebeško prišlo, on pa se bo povzpel do nirvane.

Erotično preklinjanje

Če bi zapisali besede, ki se kot deroča reka izlijejo iz grla Milanove žene Bojane, bi se gotovo večina zgražala, zato njen način odzivanja prepuščamo vaši domišljiji, za vodilo k vaši predstavi pa naj vam bo njegova izjava.

“V vsakdanjem pogovoru Bojana praviloma ne kolne, lahko bi rekel, da je celo nekoliko konzervativna. V postelji pa preklinja kot ‘jesihar’, čisto po kočijaško. Najpogosteje uporablja znani trizlogovni glagol na f…, besede pa izgovarja odločno, strastno in glasno, dokler ji nazadnje vrhunsko ne pride,” je svoje izkušnje opisal 32-letni gradbeni inženir.

Tovrstno intimno komuniciranje je velikokrat značilno za tiste predstavnice nežnejšega spola, ki se imajo sicer pod kontrolo.

Zaradi umirjenosti in premišljenosti v dnevnem življenjskem utripu se njihova zatrta vulgarnost sprosti v trenutkih pred orgazmom.

Kot da bi preklopile gumb na radiu na drugo postajo. Moškim so grde besede kot balzam za ušesa, ki jih seksualno močno vzpodbuja, kar je potrdil tudi Milan.

“Bojaninih besednih izlivov ne bi zamenjal za nič na svetu. Cenim jih, ker mi povedo, da je popolnoma sproščena in da je odvrgla vse priučene varovalne oklepe, vse ščite, ki bi sicer ovirali spolne užitke.”

Astmatični napadi

Peter, 29-letni profesor telesne vzgoje, je na začetku zveze z Vesno mislil, da ima astmo.

“Zadržala je dih, čez čas je izdihnila in postopek nekajkrat sunkovito ponovila. Potem je začela zelo hitro in hlipajoče dihati, da sem se že malo ustrašil.”

Pozneje je spoznal, da ni imel razloga za paniko. Vesna pač sodi v skupino žensk, ki se odzivajo s pljuči.

Hitri in ostri vdihi so njen vzorec odzivanja na prihajajoče ugodje, in partnerju zgovorno potrdijo, da je njegovo početje pravilno.

Ko pridejo na vrsto daljši in globlji vdihi, ve, da je njegova draga pred vrhuncem.

“Njeno hlipanje me vznemirja, zdi se mi neverjetno seksi in me močno stimulira. Njen odziv mi pove, da najino početje presega nadzor in sprošča čutno uživanje,” je bil zadovolen Peter.

Intimni krohot

Smeh je znamenje veselja in zadovoljstva.

“Ko se moja izbranka bliža veličastnemu vrhuncu, vselej izbruhne v glasen krohot. Orgazem je zanjo očitno tolikšna sprostitev, da se preprosto ne more nehati smejati,” je najbolj intimne trenutke opisal 27-letni risarski tehnik Gregor.

Če vam je morda prvi hip prišlo na misel, da bi bil lahko moški ob smehu prizadet, ste se zmotile, kajti doživljajo ga le kot enega od mnogih pokazateljev, da vam je lepo.

Nekontroliran smeh, ki ga včasih opisujemo kot ‘smejala sta se kot nora’, je lahko tudi povezovalni intimni element med ljubimcema.

Za Gregorja je, kot je zatrdil, njen smejalni izbruh eden najlepših trenutkov v postelji.

Predorgazmično stokanje

Nekatere ženske so med ljubljenjem modro tiho vse do zadnjih minut. Takrat pa se jim ‘odpne’ in izbruhnejo ter začnejo stokati, kot da bi jih dajali iz kože. Takšno izkušnjo je z nami delil 25-letni računalničar Marko.

“Nekoč sem se ji kakšne pol ure posvetil oralno, pa ni bilo niti najmanjšega glasu od nje. Tik preden je bila pripravljena na eksplozijo, pa se je nenadoma ugriznila v ustnico in začela pritajeno stokati, dokler ji v krčevitem drgetu ni prišlo.”

Se morda čudite, kaj naj bi par pridobil ob tolikšnem zatajevanju?

Odgovor se skriva v izzivu. Zadrževanje do zadnjega gradi pri partnerju napeto pričakovanje, ki je nagrajeno z orgazmičnim izbruhom.

“Vznemirjajo me minute napetega pričakovanja, ko spreminjam žensko iz dame s skoraj popolnim nadzorom nad seboj do ženske, ki se ji potem utrga od užitka,” je razložil Marko.

Mislim, da sem nanizala dovolj dokazov, da se pogumno sprostite in daste duška svojim glasovnim odzivom. Katere koli vrste. Potem bo obema še lepše.

Napisala: Petra Potočnik

Preberi še: 6 znamenj, da si ga ujela (čeprav se sprva zdi ravno nasprotno) in 5 stvari, ki jih morajo moški vedeti o prejemanju oralnega seksa

Priporočamo tudi: Tako je v resnici videti zakon BREZ seksa (iskrena izpoved 45-letne ženske)