Hahaha! Naš bralec med strasnim ljubljenjem doživel bizarno poškodbo (resnična zgodba)

19. 7. 2023
Hahaha! Naš bralec med strasnim ljubljenjem doživel bizarno poškodbo (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Konkretna doza alkohola je poskrbela za to, da nisem čutil nič drugega, kot le užitek. Vse do naslednjega jutra, ko sem ..." 😂😂😂

Primorski bralec je pri seksu staknil precej nenavadno poškodbo. Ob branju njegove izpovedi je zabolelo tudi nas! 

"Poškodbe pri seksu mi niso tuje. Kombinacija moje nespretnosti in zagnanosti, ki se v meni prebudi med seksom, je v preteklosti namreč že večkrat poskrbela, da sem posledice vroče noči še nekaj dni čutil na lastni koži. A takšne poškodbe, kot je bila ta, še zlepa ne bom pozabil. 

Z dekletom sem namreč po pijani noči preživel nekaj vročih trenutkov, med katere štejem tudi seks na kuhinjski mizi. Konkretna doza alkohola je poskrbela za to, da nisem čutil nič drugega, kot le užitek. Vse do naslednjega jutra, ko sem se zbudil s popolnoma otečenimi jajci! 

Sprva mi sploh ni bilo jasno, kaj se je zgodilo, zato mi je punca pojasnila, zares kakšne neumnosti sem delal preteklo noč. Po njenih besedah sem jo v trenutku strasti polegel na mizo, ji razširil noge in pričel s seksom, pri čemer sem vedno bolj močno udarjal z jajci ob rob mize. 

Žal ni lepših besed s katerimi bi opisal, kako je tam spodaj izgledalo naslednji dan. Jajca so bila popolnoma otečena, tekom tedna pa so spreminjala barvo iz temno modrih v zelene in rumene, To so bile seveda podpludbe, ki so nastale ob udarcu. 

Najbrž ne rabim poudarjati dejstva, da teden ali dva nisem seksal z dekletom. Ali pa se samozadovoljeval. Še več, vsakič, ko sem moral na stranišče, sem si zaželel, da bi umrl. Bolečina je bila namreč zares huda." 

Preberi še: "Odpeljala me je v GOZD, mi slekla hlače, nato pa ..." (bralec o najbolj vročem seksu v naravi)

Priporočamo tudi: "Mislila sem, da se strastem predajava v skritem kotičku, v resnici pa sva bila sredi ..." (izpoved Slovenke)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk