Nagrade! Romantična večerja v dvoje na valentinovo!

Ne razbijaj si več svoje lepe glavice s tuhtanjem o tem, kaj mu (ali ji) podariti za valentinovo. Našla te je prav posebna in izvirna ideja!

Nagrade! Romantična večerja v dvoje na valentinovo! (foto: shutterstock, promocijsko) shutterstock, promocijsko
30. 1. 2012

Ali sploh obstaja kaj bolj dragocenega od tega, da ljubljeni osebi podariš čas, ki ga preživita skupaj?

Vendar pa: kako boš na nekaj tako abstraktnega za vajino prav posebno priliko, kot je bližajoče se valentinovo, vajina skorajšnja obletnica in njegov (ali njen) rojstni dan, navezala tudi darilno mašnjo?

Zakaj ne bi podarila paketa doživetij po izbiri Zvezdar, katerega del je prijetna romantična večerja, na kateri se bosta lahko v polnosti posvetila le drug drugemu. Premalo? Pa si privoščita kar cel vikend brez telefonov in motenj vsakdana, ki vaju bo spomnil, zakaj se imata rada.

Tematski darilni paketi Zvezdar

Vse našteto ponujajo nova, originalna in demokratična darila v Sloveniji. Z njimi namreč lahko podariš različne aktivnosti in doživetja, med katerimi si lahko obdarovanec (ali obdarovanka) kar sam izbere tisto, ki ga najbolj pritegne.

Kako to deluje?

Darilni paket doživetij po izbiri Zvezdar je elegantna škatla, v kateri je knjižica z aktivnostmi in doživetji iz vse Slovenije na določeno temo, in darilni bon, s katerim prejemnik takšnega paketa lahko izkoristi eno (katerokoli) od njih.

In ponudba je dovolj široka, da se bo zares za vsakega našlo nekaj - od razvajanj do oddiha, športnih in adrenalinskih dogodivščin v naravi, najrazličnejši gurmanski užitki.

Vse pakete si lahko ogledaš na spletni strani daril Zvezdar.

Zvezdar in valentinov nagradni izziv

Pri Zvezdarju so za naše spletne cosmo uporabnike pripravili kar tri takšne darilne pakete doživetij: Wellness, Okusi sveta in Doživetja v naravi, ki so jih pripravljeni podariti trem srečnicam v zameno za njihov blog na temo:

Vse, ki ste spregledali možnost, da je letos v okviru Cosmo mature mogoče blogati tudi, če niste maturantje, naj vas zato še enkrat spomnimo na to možnost: v naših tedenskih in dvotedenskih nagradnih igrah lahko s pisanjem blogov sodelujete vsi! In da je pisanje blogov na cosmo blogosferi v resnici enostavno, si oglej v našem videu.

Poskusi in nas s svojim daljšim ali krajšim, le da bo iskrivim prispevkom na dano temo prepričaj, da si zaslužiš enega od treh čudovitih darilnih paketov doživetij po izbiri Zvezdar.