Sestra mojega fanta me ne mara! Kaj zdaj?

Njegovi starši so te takoj vzljubili, edina članica, ki ti še povzroča sivenje las, pa je njegova sestra … Kaj storiti?

15. 3. 2012

Njegova sestra bo trd oreh, če te ni sprejela že ob prvem srečanju.

Do svojega brata se obnaša zaščitniško, ker je bil do trenutka, ko v njegovo življenje nisi vstopila ti, samo njen. Zato te obravnava kot vsiljivko, ki je speljala bratovo pozornost. Uradno si postala njena tekmica, njeni sovražni pogledi pa bodo še bolj ubijalski, če je še vedno samska!

Torej, kaj storiti? Pokazati ji moraš, da nisi njena tekmica, ampak le nova članica družine, ki lahko postane tudi njena zaveznica!

Pred srečanjem – ko še ni prepozno

Če ti fant svoje sestre še ni predstavil, se dobro pozanimaj o njenem življenju in življenjskem stilu, navadah, hobijih … Naj ti fant pove, kaj jo veseli in predvsem kaj najbolj moti. Da ne boš naredila usodne napake že na prvem srečanju in se ji po nepotrebnem za vedno zamerila.

Na prvem soočenju – odkrito priznanje

Če boš na prvem srečanju iskrena in ji boš povedala, da te je bilo njunega srečanja kar malce strah, boš pokazala svojo ranljivost in s tem bo njena reakcija blažja. Verjetno je bila tudi ona pred srečanjem malce nervozna. Ko ji boš pokazala belo zastavico, te ne bo obravnavala kot nepremagljivo nasprotnico.

Družinsko zbadanje – ne zate!

Med kakršne koli družinske zbadljivke, ki sta jih tvoj fant in njegova sestra vajena že od otroštva, se nikar ne vpletaj. Spremljaj jih z razdalje in se jim samo smej. Kaj si zares misliš o tem, lahko poveš le fantu, a šele ko bosta na samem.

Zaradi nje – poslušaj in manj govori

Ko si na njenem teritoriju, se ne bahaj s svojimi dosežki. Raje poslušaj, kaj ti ima ona povedati. Naj bo ona glavna zvezda srečanja, zato ji postavljaj vprašanja in pazljivo poslušaj. Če ji boš dovolila spregovoriti in njeno pripoved poslušala z zanimanjem, se bo počutila kot najbolj zanimiva oseba na svetu.

Skupni trenutki – čas za resnico

Ko se z njegovo sestrico prvič znajdeta iz oči v oči, se bo pokazala njena prava narava. Če ti je naklonjena, bo do tebe prijazna, če ne, bo trši oreh zelo težko streti! V tem primeru ti predlagamo začasen umik, da se sestra ohladi in počasi navadi na novo članico družine. Slej ko prej se bo morala sprijazniti z dejstvom, da si je brat izbral tebe in da ona na to ne more vplivati!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri