Gre za resnično ljubezen ali samo ljubezensko muho?

Pravo, resnično ljubezen lahko iščeš celo življenje, vendar nekateri niti ne vedo, da jo že imajo, do so jo že zdavnaj našli. Preveri znake, ki ti pri tem lahko pomagajo.

Gre za resnično ljubezen ali samo ljubezensko muho? (foto: Profimedia) Profimedia
25. 7. 2016

Pa poglejmo, ali je on tisti, s katerim boš preživela svoje lepo, dolgo življenje.

Prihodnost

Bolj kot so tvoji načrti raznoliki in jih delaš daleč v prihodnost, bolj je tvoja zveza stabilna in obetavna.

Sanjarije

V primeru, da sanjariš o skupnem življenju, in to delaš brez strahu ali nelagodja, potem je tvoja zveza trdna in ljubeča.

Prijatelji

Če imata s partnerjem skupne prijatelje, pomeni, da sta si karakterno podobna, kar kaže na vajino trdno združljivost.

Malenkosti

Ni vse v darilih ob rojstnih dnevih, obletnicah in praznikih. Čar vsega so vsakodnevne malenkosti in pozornosti. Če oba uživata v spontanih vsakodnevnih poljubih, romantičnih sporočilih ali pa samo, če kažeta voljo do kompromisov – vse to je odlična podlaga za dolgotrajno in srečno zvezo.

Sreča

Vsakič, ko pomisliš na mesec, ki je minil, bi morale biti tiste pozitivne stvari, ki so se zgodile, odtehtati tiste negativne.

Brez očitkov

Svoboda, da lahko počneš kar si želiš, ali greš kamor si želiš brez očitkov, je v zvezi zelo pomembna, saj je znak, da si zaupata.

Strast

Vsi vemo, da začetna strast sčasoma mine, zato je ključnega pomena, da sta drug do drugega nežna in uživata v intimnosti.

Spori

Vse nesporazume je nujno treba reševati na konstruktiven način in sproti. Saj veš, da je vedno huje, če se zamere 'naberejo', saj je potem težko najti pot do rešitve.

Če si v zvezi in če so vsi pogoji, ki so zgoraj našteti izpolnjeni, potem pomisli dvakrat – mogoče si že v objemu svoje resnične ljubezni.

Preberi še: 50 najboljših seks nasvetov vseh časov ali Ta članek te bo izučil v mojstrico "dirty talk-a"!

Priporočamo tudi: 6 seks poz, ki moške spravijo ob pamet (piše: Cosmo vohun)