Govorica telesa: 10 znakov, da si LJUBEZEN njegovega življenja

Tvoj dragi ti s svojim telesom sporoča marsikaj in zdaj boš te znake z lahkoto razbrala!

Govorica telesa: 10 znakov, da si LJUBEZEN njegovega življenja (foto: Unsplash.com/Dương Hữu) Unsplash.com/Dương Hữu
13. 10. 2018

Ljudje včasih z besedami enostavno ne znamo najbolje izraziti svojih občutkov, še posebej za moški spol je lahko to precej težavno. Velikokrat bi radi ogromno povedali, a enostavno ne vedo kako. Zato pa na veliko govori mimika njihovega telesa, ki je nikakor ne smeš zanemariti in spregledati.

Telesna govorica je lahko namreč v določenih primerih celo bolj iskrena kot same izrečene besede. V nadaljevanju preberi znake njegove telesne govorice in kako si jo lahko kar sama prevedeš v besede.

1. Tvoj razgled so njegovi sprednji zobje

Moški se načeloma ne smeje na veliko in široko kar tako na dnevni ravni. To je rezervirano za posebne priložnosti, ki ga še posebej osrečijo. Če se na vajinem zmenku smeje večino časa in kaže vse svoje sprednje zobe, je to zelo dober znak, da se ima s teboj fantastično.

2. Oblizuje si ustnice

Obstajata dve vrsti oblizovanja ustnic. Lahko je simpatično in prikupno, lahko pa je popolnoma odbijajoče in strašljivo. Moški so lahko zelo seksi, ko si hitro in živčno oblizujejo ustnice. Do tega pride, ko začutimo privlačnost do nekoga in naša usta proizvedejo več sline kot običajno. Če si tvoj zmenek ustnice oblizuje na bolj počasen način, pa samo hitro zbeži.

3. Globoko diha

Če ob pogledu nate potisne navzven svoj prsni del in navznoter svoj trebuh, je ravnokar globoko zajel zrak. Z drugimi besedami, fant je zelo živčen in točno ti si temu vzrok. To tudi pomeni, da si mu všeč in se mu zdiš privlačna.

4. Njegove zenice so ogromne

Najstarejši in najpogosteje diskutiran trik v knjigi človeške telesne govorice je opazovanje velikosti zenic. Če so njegove zenice neverjetno široke, si mu všeč! Razen, če se nahajata v zelo temnem prostoru. V tem primeru ga še enkrat raje poglej v oči nekje na svetlem. 

5. Med pogovorom se nagiba k tebi

Če sta v hrupnem baru in se nagne k tebi, je to najverjetneje zato, ker te enostavno ne sliši in naša teza res ne drži. Če pa se nahajata nekje, kjer te lahko popolnoma sliši in se vseeno veselo nagiba k tebi, je to zelo zgovoren znak. Pomeni, da ga zanimaš tako ti kot tudi to, kar imaš za povedati.

6. Držanje za roke pospremi s stiskom tvoje dlani

Če te konkretno prime za roko in izgleda kot, da je ne bo več izpustil, sta na zelo dobri poti. Pomeni, da si želi intime in je vesel, da si ob njem. Kaže izrazito željo po vajini bližini in se želi še bolj zbližati s teboj. Če pa tvojo dlan drži mlahavo, je to znak za strah in žal tudi za to, da ti nekaj prikriva.

7. S teboj se pogovarja, a te sploh ne pogleda

Strokovnjaki bi ob tej gesti bili rahlo skeptični. To bi naj namreč pomenilo, da si mu načeloma simpatična, a vseeno pušča svoje možnosti odprte. Kljub vsemu pa ne hiti z zaključki in mu vseeno daj priložnost. Če boš opazila, da se trudi s pogovorom, odpira nove teme in te na veliko sprašuje o tebi, je to vseeno dober znak. To, da ima težave z očesnim stikom, lahko enostavno pomeni, da je dečko malo sramežljiv in mu je ob tebi nerodno.

8. Na skrivaj podrsava k tebi

Če opaziš, da je tvoj izbranec s svojim stolom vedno bližje tebi in to dela na nek prikrit način, imaš zelo dobre možnosti. To namreč pomeni, da si mu všeč in bi ti rad bil blizu.

9. Dotika se svojega vratu in grla

Vrat in predvsem naše grlo predstavljata bistvo komunikacije. Če se ju tvoj zmenek dotika, pomeni to skrb. Zaskrbljen je, ali se sploh izraža dovolj dobro in zelo je zainteresiran za vajin pogovor, zato želi dobro izbrati besede.

10. Hodi ob tebi

Po ulici gresta skupaj in vesel je, da je tako. To pomeni, da sta si enakovredna in želi biti ob tebi. V primeru, če bi hodil dva koraka pred teboj, lahko to izraža sram in tudi to, da ga predvsem skrbi za samega sebe. No, če hodi dva koraka pred teboj v kakšnem bolj delikatnem ali strašljivem okolju, je to vsekakor kavalirska gesta, a res samo v tem primeru.

Po predlogi Cosmopolitan.com: Nina Skok

Fotografije: Unsplash/Hean Prinsloo, Unsplash/Ashley Schulze, Unsplash/Pablo Merchan Montes

Preberi še: 5 znakov, ki kažejo, da NI VEČ pravi zate

Priporočamo tudi: S tem trikom mu boš podarila NAJMOČNEJŠI VRHUNEC v življenju