Gola se ulezita eden poleg drugega, začnita se samozadovoljevati in … (5 vročih seks scenarijev)

Si pripravljena, da s preprostimi, a zelo učinkovitimi igrami, dvigneš razpoloženje v spalnici (in še kaj drugega, če veš, kaj mislimo)? ;)

Gola se ulezita eden poleg drugega, začnita se samozadovoljevati in … (5 vročih seks scenarijev) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 3. 2021

Včasih je spolno življenje treba malo začniti in takrat ti lahko pomaga malo domišljije in veliko drznosti. 

1. Tekma za orgazem

Preprosta igra se začne s tem, da se s partnerjem gola uležeta en poleg drugega. Hkrati se začneta samozadovoljevati in tisti, ki prvi doseže orgazem, mora nato do vrhunca pomagati še drugemu. "Zmagovalec" ima naslednjič možnosti izkoristiti seksi bonus, ki ga sama določita.

2. Izziv ali izziv

Poznaš igro, ki smo se jo igrali kot otroci: Resnica ali izziv? Ta verzija je namenjena le odraslim, in sicer partnerju postavljaš različne izzive: 10 minut se z menoj pogovarjaj opolzko ali me poljubljaj in se me pri tem nikjer ne dotikaj z rokami itd. Na tebi pa je, koliko izvirnih izzivov lahko pripraviš. 

3. Hitrih sedem minut

Nastavi štoparico na sedem minut in se odpravi na najbolj majhno in zaprto mesto v hiši za "seks na hitro". Štoparica bo ustvarila občutek nujnosti, zaprt (po možnosti majhen) prostor pa bo pustil vtis, da počneta nekaj prepovedanega.

4. Ne tako hitro

Gola se uleži na posteljo, partner pa naj stoji pri vratih. Preveri, kako dobro te pozna, s tem, da mu postavljaš različna vprašanja. Lahko se navezujejo na stvari s področja spolnosti ali druge podrobnosti iz tvojega življenja. Za vsako pravilno vprašanje lahko naredi korak naprej, za vsak napačen odgovor pa stopi korak nazaj. Efekt draženja bo vzbudil njegovo strast, poleg tega pa bo izvedel še več stvari o tebi.

5. Najdi pravo točko. 

Zamisli si točno določeno točko na svojem telesu. Partner mora poljubiti vsak del tvojega telesa, dokler ne najde točke, ki si si jo izbrala. Če hočeš biti poštena, mu boš povedala, da je zmagal, drugače pa te bo moral poljubljati še naprej. ;)

P.S. Ne pozabita tudi na menjavo vlog.

Prirejeno po: cosmopolitan.com

Foto: Profimedia.com

Preberi še: 9 tvojih erogenih con, ki jih morata OBVEZNO oba (s)poznati! (vse o seksualnem užitku)

Priporočamo tudi: Veš, kako izvedeš seksi nočno srečanje?