Flirtaj po mili volji

Pokaži moškemu, ki ti je padel v oči, da ti je všeč … ne glede na to, ali sedi za sosednjo mizo ali pa na drugi strani sobe. Pomembno je, da mu pokažeš, kako močno te vzburja njegova prisotnost.

27. 3. 2008

Po teh signalih, ki jih boš namenila njemu, si bo tudi on zaželel biti bližje tebi.

Ponavljajoče se pogledovanje

Vzpostavila sta očesni kontakt in ga izgubila, poišči ga še enkrat in še enkrat … dokler se ne bo začel ozirati, če so tvoje oči zares uprte vanj. Ko bo prepričan, da so tvoji pogledi namenjeni njemu, mu bo tvoja pozornost začela goditi, čez nekaj trenutkov se ti bo nasmehnil, potem pa bo že čas, da pristopi in iz prve roke razišče vzroke za vroče poglede.

Vzburi domišljijo

Da se bo še bolj zanimal zate, predrami moško domišljijo in v njegovih očeh postani lepotica, ki se ji ne more upreti. Pred njim na ustnice nanesi svežo plast ličila, prekrižaj nogi tako, da se bo (po naključju) malo gole kože na nogah znašlo v njegovem vidnem polju …

Čez ramo ali od glave do pet

Če si obrnjena s hrbtom proti njemu, se občasno zasukaj tako, da mu boš namenila bežen pogled čez ramo. V tistem hipcu mu nameni še sladek nasmešek – opazil ga bo! Če se odločiš za bolj agresiven pristop, pa si ga lahko ogledaš od glave do pet – tako, da bo on to opazil. Temu naj sledi nasmešek, ki bo sporočal, da ti je všeč to, kar si pravkar videla. Za najbolj pogumne pa predlagamo takojšen napad – brez oklevanja pristopi in ga povabi na pijačo.

Šepetanje vedno vžge

Ko se bosta spoznala, mu kar naenkrat zašepetaj na uho. Ne obremenjuj se z besedilom, ker bodo njegovi možgani zaznavali predvsem tvojo toplo sapo, ki bo pobožala njegov slušni organ.

Ne v družbi – sama!

Bodi pogumna in flirtaj takrat, ko si sama, ne v družbi hihitajočih se prijateljic, ki bodo vse skupaj obrnile v šalo in tvoj plan, da bi osvojila najbolj seksi tipčka v prostoru, bo kot bi mignil padel v vodo. Če se od družbe ne moreš ločiti, pojdi na stranišče čisto sama in mu na poti do tja nameni nekaj vročih pogledov, ki mu dobo dali misliti. Če bo tvoj pogled dovolj vroč, te bo prestregel še preden se boš uspela vrniti k svoji družbi.

Uglajena in odločna

V primeru, da se znajdeš v vlogi osvajane osebe in ti tipček, ki se slini okrog tebe, niti malo ni zanimiv, vseeno bodi prijazna. Lepo mu povej, da ti trenutno ne ugaja moška družba, da si v obdobju, ko potrebuješ več časa zase ali pač nisi pripravljena na druženje z moškimi … Če boš to povedala na lep način, bo razumel. Če se kljub vljudni zavrnitvi obnaša kot navaden bedak, ostani mirna in mu odločno povej, da ti v njegovi družbi ni prijetno. Če nič ne pomaga, se umakni sama.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri