Kako postaneš fatalna ženska, ki se ji moški ne morejo upreti? Tako!

Voditeljica Pop Ina, Ota Širca Roš, je Femme Fatale 2017. Čestititke! Pa ti veš, kako postaneš fatalna ženska, ki se ji moški ne morejo upreti? Tako! 

Kako postaneš fatalna ženska, ki se ji moški ne morejo upreti? Tako! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
16. 10. 2017

Vse o fatalnih ženskah, ki jih moški obožujejo in ženske na glas prezirajo! Pa vendar si potihoma večina žensk želi biti prav takšnih - tako oboževanih in usodnih. Kako postati fatalka? Spoznaj nekaj njihovih top lastnosti ...

1 Govori zapeljivo

Ne pretiravaj z basom, a govori s seksi, globokim glasom. Vaja dela mojstra, zato treniraj pred ogledalom, da ti pride v navado. Za vzor si vzemi glasove Julie Roberts, Demi Moore ali Scarlett Johansson.

2 Nosi črna, seksi retro oblačila

Ne pretiravaj z naborki in okraski, za vzor si vzemi Evo Green in Angelino Jolie sredi devetdesetih let. Pomembno je, da je obleka dobro krojena, da bo pritegnila pozornost, a okusna in mirna.

Drži se preverjenih barv: črne, temno rjave in smaragdno zelene. Izberi svilene koktajl obleke, džins z visokim pasom, bleščeč, dramatičen nakit in seveda ne pozabi na visoke pete.

3 Pojavljaj se na skrivnostnih krajih

Ne nevarnih ali grozljivih, le na nenavadnih krajih. Zapomni si, da tam srečaš tudi nenavadno zanimive ljudi. Pojdi v obskurne, umetniške bare, gejevsko diskoteko ali nočni lokal, ki dela na črno.

4 Bodi ena od fantov

Druži se z moškimi in uživaj v moških stvareh. Igraj računalniške igrice ali poker, glej z njimi nogomet ali košarko in bodi potrta ob športnih porazih. A pozor! Nikoli ne pozabi na svojo ženstvenost in elegantnost.

5 Bodi skrivnostna

Ne dovoli nobenemu, da se ti preveč približa. Ne govori o svojem slabem počutju in ne stokaj. Skrivnostnost in nedostopnost sta močno orožje fatalne ženske.

6 Bodi posebna in unikatna

Poišči si zanimiv konjiček, šport ali zabavo. Na primer, streljaj glinaste golobe, začni boksati, slikaj gole moške in ženske akte z živimi modeli, nauči se tetovirati, žonglirati s tremi žogicami ali plesati ob drogu, izdeluj moški nakit ter obiskuj ragbi tekme ...

Vse to in še marsikaj drugega bo prispevalo k tvoji podobi mitske fatalke.

7 Imej značilen vonj

Izberi parfum, ki ga boš vedno pustila za seboj. Naj moški sanjajo, česa ne morejo imeti, pa če si še tako željo.

8 Glej stare filme

Najboljša izbira so noir filmi iz 40. in 50. let prejšnjega stoletja, kot so Malteški sokol, Gilda, Poštar vedno pozvoni dvakrat, Ubijalci, Primer Paradine, Globoko spanje ... Bodi pozorna na igro, obnašanje in stil fatalnih žensk: Ave Gardner, Lane Turner, Mary Astor, Marlene Deitrich Barbare Stanwyck, Lauren Bacall, Rite Hayworth ...

9 Seksi možgani

Bodi pametna in dobro vzgojena z lepimi manirami: Pametna ženska se večini moških zdi zelo seksi in zanimiva. Lepa ženska z možgani ima veliko seksualno privlačnost.

Preberi še: Wau! Poglej, kakšen poklic opravlja Indira Ekić, tekmovalka v šovu The Biggest Loser Slovenija

Priporočamo tudi: Moraš videti, kakšna cosmo lepotica je hči znane voditeljice Katje Tratnik