Fantje so nam zaupali: 'TO so darila, ki jih bomo zelo veseli' (+ katerih nikakor ne)

Moški so pravzaprav zelo preprosta bitja, kar velja tudi, ko pride do daril. S temi idejami boš svojega zagotovo razveselila! 😍

Fantje so nam zaupali: 'TO so darila, ki jih bomo zelo veseli' (+ katerih nikakor ne) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2018

Najbolj pomembno pri darilu za moškega je to, da je res za njega. Naj bo iz srca in v mislih imej predvsem njegove interese, pa čeprav mogoče tebi niso najbolj všeč.

S temi 5 idejami ga boš zagotovo razveselila:

1. Vstopnice za športne dogodke

Večina moških obožuje šport in obiskovanje športnih dogodkov jim veliko pomeni. Veselijo se druženja s prijatelji, adrenalina in navijanja.

Če mu boš podarila karte za njegov najljubši šport in ekipo, bo zelo vesel.

To mu bo pomenilo, da spoštuješ njegove interese in ne boš jezna, če bo na tekmo šel s prijatelji, namesto s tabo.

2. Alkohol

Morda zveni rahlo neosebno, a ponavljamo - moški so preprosta bitja. Kvaliteten viski ali konjak mu bo dal iztočnico za moški večer pokra in pred vsemi prijatelji se bo pohvalil, da si mu idejo zanj dala prav ti.

3. Adrenalinsko doživetje

Za veliko moških je skok s padalom ali let z balonom življenjska želja. Gre za adrenalinsko doživetje, ki jih moški spol obožuje, saj se tako počutijo močne, na vrhu sveta in polne energije. 

4. Darilni boni za trgovino s tehniko ali računalniške igrice

Tehnološki napredek in nova čuda tehnike sta področji, ki moške zelo zanimata. Bon za takšno trgovino je odlična ideja predvsem zato, ker mu boš dovolila, da si sam izbere tisto, kar ga zanima ali mu dala poguma, da si kupi nekaj, kar si je že dolgo želel. 

Boni za računalniške igrice pa so idealno darilo, če imaš doma takšnega, ki veliko časa preživi z igranjem. Ogromno mu bo pomenilo, da ta del njega sprejmeš in ga celo spodbujaš.

Fifa Points ali Playstation Points bodo tudi tebi prinesle plus točke!

5. Orodja

Če ima tvoj dragi veselje do popravil in rad za takšno delo poprime tudi v svojem prostem času, je set orodij zelo lepo darilo.

Lahko ga tudi povprašaš, če ima kakšno posebno željo ali še katerega posebnega orodja nima. Diplomatsko seveda, da ne razkriješ svojih namenov.

Ta darila pa absolutno odpadejo:

1. Tehnika

Bon za tehnično trgovino pride v poštev, ker si bo darilo izbral sam. Ti sama pa mu tehnike ne kupuj, razen če imaš čisto vse podrobnosti njegove želje.

Pusti, da ta nakup opravi sam, saj je za moške to posebno doživetje. Še posebej boš brcnila mimo, če mu boš kupila nekaj na pamet. 

2. Plišaste igrače

Žal je to velik ne. Res je, da so plišaste živalce ženskam izredno luškane, a moški noče dobiti luškanega darila. 

3. Boni za wellness

Pri tem darilu ni problem to, da tvoj dragi wellnessa ne bi maral. Problem je, da gre za darilo, ki je namenjeno obema.

Ko kupiš wellness bon, je kristalno jasno, da boš posledično tudi ti šla zraven.

Gre torej za malce sebično darilo. Moškemu takšno darilo da občutek obdarovanja iz razloga in z razlogom. Se pravi, da imaš tudi ti nekaj od njega in ne samo on.

4. Oblačila

Da, oblačila resnično niso najbolj krasno darilo, kar ga moški lahko dobi. Zakaj? S tem mu sporočaš, da njegova oblačila niso dovolj dobra in prevzameš vlogo njegove mame. 

5. Kulturni dogodki

Kulturni dogodki so precej zahtevno področje, saj moraš raziskati, kaj točno je njemu všeč. Hitro lahko gre narobe, če mu kupiš vstopnice za opero ali balet, saj bo ponovno čutil, da si jih kupila zaradi sebe.

Upamo, da bo s temi nasveti tvoje letošnje nakupovanje darila za tvojega dragega lažje! ;)

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: "Fant mi je za 20. rojstni dan kupil kaktus s Petrola" (+ 8 drugih najbolj čudnih daril naših bralcev)

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Teh 6 astroloških znamenj bo v 2019 našlo LJUBEZEN