Erotični dnevnik: Poišči svojo pot do vrhunskih užitkov

Zagotovo jo boš našla, če se pogumno podvržeš nekaj eksperimentom in začneš pisati svoj erotični dnevnik. Poslušaj svoje občutke, bodi svobodna, zapiši fantazije...

Poišči svojo pot do vrhunskih užitkov (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 3. 2012

Poslušaj svoje občutke

Zdaj si sama – predstavljaj si, da si igralka v porno filmu, tam je kamera, ki te snema in beleži, kdaj uživaš in kdaj ne. Draži se na različne načine in različno intenzivno, nato pa svoje občutke zapiši na papir. Naslednji dan preberi, kaj si zapisala, in v mislih podoživi najboljše.

Občuti, da si svobodna

Vprašaj se, ob kateri uri se ti običajno pojavi želja po seksu, na katerem kraju skoraj vedno pomisliš na seks in v katerem obdobju ciklusa te najbolj ščemi med nogami. Nato si v glavi nariši pravo stvar in se opazuj: si slečena ali si na sebi pustila nekaj obleke, ti je bolj všeč hitro ali počasi, si raje aktivna ali pasivna … in vse zapiši v dnevnik.

Zapiši svoje fantazije

Ja, to je pisna vaja, ki ti bo poma­gala, da se odpreš. Zapiši tudi tisto, kar si nerada priznaš celo sama. Brskaj po sebi in med brskanjem poslušaj svoje telo – to ti bo samo povedalo, kaj potrebuje in česa ne.

Preizkusi se na poligonu

Pred sabo imaš njegovo telo. Prosi ga, naj se ti za nekaj časa popolnoma prepusti, ker imaš domačo nalogo. Vohaj ga in se ga dotikaj – opazuj, kaj te vzburja in kaj ne, kaj rada počneš in kaj malo manj, pozorna pa bodi tudi na njegove odzive. Kar boš zapisala v dnevnik, mu daš lahko celo v branje.

Vaja dela mojstra

Vse, kar ti je všeč, večkrat ponovi – to ne pomeni, da si pozabljiva ali da se slabo učiš, ampak da si perfekcionistka. V dnevnik zapiši svoj erotični seznam želja, na katerem bo vse tisto, kar pri seksu zate ne sme manjkati, pa tudi tisto, kar hraniš samo za posebne priložnosti.

Besedilo: Alja Maček, fotografije: shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri