Dogodek za Samske: Miza za 6!

Miza za 6 je nov pristop k spoznavanju novih ljudi, med katerimi je kaj lahko tudi potencialni partner, s katerimi se ujemaš po značajskih in fizičnih lastnostih.

23. 5. 2011

V tujini že uveljavljen model, ki ga je v Slovenijo vpeljala organizacija Dogodki za Samske, tako v našem prostoru redstavlja nekaj novega, svežega in, tako menda kažejo dosedanje izkušnje, tudi učinkovitega!

Za Mizo za 6 je značilno:

  • da za mizo sedijo vedno 3 ženske in 3 moški,
  • ki si med seboj ustrezajo po značajskih in fizičnih lastnostih,
  • gurmansko kulinarično razvajanje z več hodi vrhunskih jedi,
  • kakovostno spoznavanje novih ljudi ob večerji in
  • prijetno vzdušje ter čudovit ambient izbranih restavracij.

Prijetno v izbrani družbi

Mize za 6 se tudi ne more udeležiti kar vsak prijavljen na Mizo za 6.

V kolikor organizatorji ne najdejo ustreznega ujemanja (tudi na podlagi pred dogodkom izpolnjenega vprašalnika in pogovora s potencialnim udeležencem) med prijavljenimi, se dogodka 'neujemajoči' ne morejo udeležiti, saj na dogodek povabijo samo tiste prijavljene, ki so profilno 'skladni' z ostalimi prijavljenimi na Mizo za 6.

Več informacij o Mizi za 6 si lahko prebereš na njihovi spletni strani.

Več kot navadne zmenkarije

Namen Dogodkov za Samske niso zmenkarije in niso domena tistih, ki se radi spoznavajo preko računalnikov. Dogodki za Samske so nekaj več.

Ponujajo organizirana srečanja, kjer se samski med seboj spoznajo v okoliščinah, ki jih zanimajo. Torej imajo skupno že vsaj eno stvar – s tem pa je omogočena tudi lažja interakcija.

S pestro paleto zanimivih dogodkov želijo ponuditi še eno dodatno možnost za samske – od ustvarjanja kulinaričnih specialitet, degustiranja vin, mešanja koktejlov, umetniških delavnic pa vse do žurov za samske, adrenalinskih užitkov, aktivnega preživljanja prostega časa, izletov in celo potovanj v daljne dežele.

Dogodki za Samske tako ustvarjajo predvsem priložnosti za nova spoznanja, na udeležencih pa je, da to priložnost izkoristijo kakorkoli si to želijo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri