Do vrhunskega užitka z razvpito seks pozo 69

Ne dvomimo, da veste, za kaj gre, a na vse pretege razvpit položaj 69 je še vedno tudi skrivnosten. In kot pri vseh stvareh se je za dobro izvedbo in vrhunski užitek treba ustrezno pripraviti.

Do vrhunskega užitka z razvpito seks pozo 69 (foto: Profimedia) Profimedia
14. 8. 2015

Je lahko v ljubezenskih stikih kaj bolj intimnega kot oralno zadovoljevanje? Da, in sicer vzajemni oralni seks. Prednost obojestranskega oralnega ljubljenja ni le v hkratnem dajanju in sprejemanju, torej v istočasnem užitku, ampak je tudi odličen pokazatelj stopnje vajine usklajenosti in intimne povezanosti. Nadaljujmo z Majino zgodbo.

“Z Gregorjem nisva nikoli razmišljala o položaju 69, ko pa sva se nekoč med muckanjem po naključju znašla prepletena v neke vrste presto, sem refleksno naredila prvi korak in pognala dogajanje v to smer. Čutenje je bilo tako intenzivno, da naju je kar odneslo.

V prepletenosti teles in radodarni pozornosti do partnerja je nekaj močno erotičnega, zato ni čudno, da se je najina naključna akcija končala z njegovim vprašanjem: ‘Zakaj pa midva tega nisva poskusila že prej?’ Jaz sem se spraševala isto,” je povedala 26-letna Celjanka Maja. Morda zato, ker položaj 69 zahteva več usklajenosti in samozavesti kot druge, običajno bolj pogosto uporabljene poze.

Psihična priprava

Za nepozabno doživetje v položaju 69 je nujno potrebno, da se na dogajanje psihično dobro pripravita. Statistika zagotavlja, da devetinšestdesetka ni najbolj pogosta izbira med partnerjema, največkrat zato, ker je izjemno intimna in terja močno obojestransko privrženost.

Zato je primerna za pare, ki so se popolnoma sprejeli in uživajo v vsakem delčku partnerjevega telesa. Za vrhunski užitek morate zato najprej verjeti, da si vaš partner resnično želi videti in polizati vaše intimne kotičke.

“Fant mi je zagotovil, da obožuje tako videz kot vonj mojega telesa, zato se ga tudi jaz pod pasom lotim z velikim užitkom. Ko to počneva istočasno, naju preplavi neverjetna užitkarska vročica,” je razložila 27-letna Janja iz Slovenske Bistrice.

Dolžni smo vam še en koristen napotek: ne pretiravajte s pričakovanji in ne sanjarite o rušilnih potresnih sunkih, ki vam bodo zameglili razum. Drži, da obstajajo pari, ki jih vzajemna ustna stimulacija pripelje celo do hitrejšega vrhunca, kot so ga običajno vajeni, a večina je takšnih, ki jim je orgazem v tem položaju težko doseči.

Razlog je preprost: pri dajanju ste tako predani svojemu delu in partnerju(ki), da vam pade zbranost pri sprejemanju, zato največkrat sprejeto ni dovolj, da se povzpnete do vrha.

Zato bo najbolje, da bosta ta razvpiti, a še vedno skrivnostni položaj oba jemala kot noro predigro. Če se bo končala z vrhuncem, odlično, če ne, ga imejte za divji uvod v še bolj divje nadaljevanje.

Še nekaj. Ne obremenjujte se s podrobnostmi. Ženske, ki jim je vzajemna ustna stimulacija posebej pri srcu, so potrdile, da je edina napaka, ki jo lahko zagrešiš, nesproščenost.

“Ob najini premieri so me preganjale slike, kako moje telo visi nad njim, in videla sem nešteto estetskih pomanjkljivosti, ki bi ga lahko motile. Vendar so podobe z naraščajočim užitkom začele bledeti in kmalu je prevladalo ugodje,” je svoje prve korake na tem področju opisala 24-letna Ana iz Zagorja. Zato pozabite na morebitne telesne pomanjkljivosti in ne dovolite, da vam povešen trebušček in nekaj celulita na stegnih pokvari seksualno zadovoljstvo!

Čas za akcijo

Ko ste ‘pospravile’ v možganih in ste pripravljene na izvedbo, se lotite dela. Izberite pravi trenutek, ko bosta imela na pretek veliko časa in vaju ne bodo preganjale nobene obveznosti. Začnita v kopalnici in si pod prho ali v banji privoščita skupno osvežitev. “Miljenje je eden mojih najljubših začetkov,” je razkrila 25-letna Nada iz Vipave.

“Po igrivem umivanju in splakovanju se oba počutiva čista in sva se pripravljena dotikati česarkoli.” Ko se preselita v spalnico, prižgite kakšno svečo ali dve, s čimer bo postal prostor bolj intimen, ve pa se boste v medli svetlobi počutile bolj zapeljive. Scena je postavljena, čas je za zabavo.

“Najraje prosim moža, da me za začetek zmasira,” je povedala 27-letna Koprčanka Breda.

“Njegove roke me sprostijo in nelagodnost, da mu bom čez čas ponudila bližnje kadre mojih intimnih organov, ob njegovih dotikih izgine.” Ko bo končal z masažo, se mu oddolžite in ve gnetite njegove mišice, nato pa ga začnite poljubljati po prsih in se počasi spuščajte nižje.

“Nekaj trenutkov pozneje, ko se z usti zapodim v njegovo mednožje, je moj dragi že na sedmem oblaku, ko pa se zasučem in mu namignem, da si jaz prav tako želim njegovih ustnic in jezika, takoj poskoči med moja stegna in me je pripravljen dvigniti k sebi na oblak.” Po takšnem uvodu bosta pripravljena na resno izvedbo.

Enostavne in učinkovite lege

Strokovnjaki priporočajo tri položaje, v katerih bosta zlahka in enostavno zadovoljevala drug drugega.

Drug ob drugem: Lezita na bok, obrnjena z licem proti licu. Začnite ga poljubljati po zgornjem delu telesa in se počasi selite na jug. Ko boste na cilju, obrnite telo, tako da boste z glavo obrnjene proti njegovim nogam. Takrat pokažite vse svoje spretnosti z usti in popolnoma zaposlite svoj jezik. Istočasno iztegnite noge in svoje telo skoraj zlepite z njegovim, tako da bodo vaši intimni deli telesa le centimeter od njegovega obraza. Zgornjo nogo pokrčite in stopalo položite na žimnico. Na tak način boste oblikovale trikotnik, ki bo kar vabil, da položi glavo na stegno vaše spodnje noge in se spravi na vaše najbolj vroče točke.

Ženska zgoraj: Sedite nanj tako, da mu boste kazale hrbet, in se sklonite ter se prepustite domišljiji, ki naj da početju vašega jezika in ust prosto pot. Njemu bo treba seči le do vaših bokov in jih potegniti bliže, pa vam bo že lahko ponudil oralne užitke iz svoje zakladnice znanja.

Druga, morda celo še bolj vznemirljiva pot do tega položaja, se začne drugače. On naj se uleže po širini postelje in z glavo visi malo čez rob, medtem ko se ve ustopite nad njim. Sklonite se in mu privoščite ‘narobe obrnjen’ poljub, potem pa s koleni počasi zdrsnite na žimnico in se med poljubljanjem njegovega oprsja in trebuha po kolenih splazite do točke, pri kateri boste z usti lahko dosegle penis, vaš zaklad pa bo tik nad njegovim obrazom.

Moški zgoraj: On naj sede na svoje pete, ve pa se po dolžini iztegnite pred njim na trebuhu. Zgornji del telesa si podprite s komolcema, glavo pa položite v njegovo mednožje. Potem se prevalite na hrbet, njega pa potegnite navzdol k sebi, tako da bo nad vami na vseh štirih. Ta položaj je nekoliko zahtevnejši, a ima prednost. S prostima rokama boste lahko gnetle njegovo zadnjico ali se nežno igrale z njegovima testisoma.

Uberite pot zmage

Ko sta si izbrala svoj položaj, se pred vama odpre neskončno veliko načinov oralne zadovoljitve. Kako se bosta ljubkovala, poljubljala drug drugega, kako se bosta dotikala in kako uporabila jezik, bosta izbirala po trenutnem navdihu ali preizkušenih receptih.

Najpomembneje je, da se namestita udobno, sicer vajina devetinšestdesetica ne bo dolgo trajala. Pomagajta si s kopico manjših ali večjih blazin, ki se bodo izkazale za izvrstno pomagalo. Če ste manjše od partnerja in izberete položaj, da ste zgoraj, bo njemu dobrodošla blazina pod glavo, saj se vam bo z manj napora približal. Prav lahko pride tudi kakšna blazina pod njegovo zadnjico. Blazina pod glavo bo uporabna tudi, če bosta ležala na bokih.

Čeprav je glavno delo prepuščeno ustom, ne pozabite na roke.

“Kadar je on na vrhu, objamem penis z dlanjo, da lahko nadzorujem hitrost in globino njegovega vstopa, kar mojega dragega spravlja ob pamet,” je povedala 23-letna Ela z Bleda. Če boste zahtevale, da bosta tudi njegovi roki aktivni, boste občutno povečale možnosti za vaš vrhunec. “Velikokrat ga prosim, da me istočasno draži tudi z roko,” je bila navdušena 27-letna Brežičanka Tara.

Lahko mu namignete, da se s prstom prebije do vaše točke G, kar vas bo nedvomno poneslo med blažene. V povračilo se lahko ve z dlanjo posvetite njegovima testisoma in mu vrnete rajski občutek.

Če se na ugodje odzivate z glasilkami, jih ne varčujte. Četudi so vaša usta polno zaposlena, mu z mrmranjem in vzdihi pokažite, kako lepo vam je. Tonski odziv bo zanj signal, da tisto, kar počne, počne pravilno, z dotiki, s pritiskom in z gibi, ki vam v tistem trenutku izjemno ustrezajo.

Splošno pravilo položaja 69 je, da znate pritisniti na zavore in upočasniti intenzivnost čustvovanja, zato da užitke čim bolj podaljšate, zlato pravilo pa pravi, da morate nujno pozabiti na kakršne koli zadržke. Počnite vse, kar vam pride na misel, pa naj bo še tako noro in nevsakdanje. Da je le obema všeč!

Napisala: Petra Potočnik

Preberi še: Rada gledam lezbično pornografijo, čeprav imam rada fante. Sem normalna?