Divja ježa v poreden mesec (z vročim postankom na valentinovo)

Ali vožnja, če imaš raje jeklene konjičke ... Kakorkoli, letos smo na Cosmu prestavili v višjo prestavo. Postopoma seveda, ne kar iz prve v šesto, da ne bi šel motor, zato pa gladko in zanesljivo – do meje spodobnosti!

14. 2. 2014

V prvo: Podžgi svoje poželenje

Da bi se v tebi prebudila notranja boginja seksa, ki jo bo on brezglavo častil, se moraš najprej povezati z njo, kar pomeni, da moraš navezati tesnejši odnos s svojim telesom. Če ti ne boš vedela, kaj te najbolj vzburi in kje ...

Masturbiraj

In to počni pogosto in predano ... med tuširanem, gledanjem erotičnih filmov, preden zaspiš in misliš na njegovo prelepo orodje, na veceju visoko nad oblaki, na veceju drage restavracije, vsepovsod pač, kjer te prime.

Petdeset odtenkov domišljije

Se še spomniš, kako se je iz tebe cedilo med prebiranjem Petdesetih odtenkov sive? Tudi letos se seksi bralna značka nadaljuje, saj so knjige, kot je ta, prava hrana za tvojo seksualnost. A ker je ideja že malo oguljena, ti priporočamo, da se kljub poplavi erotične literature na trgu raje oprimeš poredne klasike, kot je denimo Venerina delta Anaïs Nin.

Vztrajanje na robu

Seksualno napetost lahko gradiš tako, da se samozadovoljuješ do točke, ko ti do orgazma manjka le še nekaj sekund. Ni lahko ustaviti roke, a se splača. Nato počakaj, da se spet ohladiš, in ponovi vajo. Vztrajaj, dokler lahko, in videla boš, kako močan je v resnici lahko orgazem.

Pobeg v vroče spomine

Spomni se svojih najboljših bližnjih srečanj z nasprotnim spolom, potopi se v spomine kot v toplo vodo, polno pene, in iz njih izlušči tisto najbolj vznemirjujoče, kar ti je pozneje vedno manjkalo. Pripravi (podoben) vroč scenarij za valentinovo – predigra pa se začenja že kar takoj, v tvoji glavi!

V drugo: Izzovi seksi mačko v sebi

Zdaj se počutiš vzburjeno in seksi, zato je čas, da pogumno stopiš na plin. Bolj ogreta boš, bolj vroč bo seks! Dobro, čas je, da ustvariš pravo atmosfero.

Vaje za ogrevanje

V seks trgovini si nabavi kroglice (dobiš jih v različicah na sto in en način, zato preprosto izberi tiste, ki so ti najbolj všeč) in v svoj vsakdan vpelji Keglove vaje, jogo in tek. Seks je poleg preostalega tudi šport, in zato zahteva vzdržljiva pljuča ter prožne in natrenirane mišice.

Kot iz škatlice

Zaradi brazilske depilacije, rdeče nalakiranih nohtov in živo rdeče šminke se boš počutila ravno prav poredno za seks. Omisli si zadimljene oči, drugačno frizuro, viseče uhane, seksi perilo in visoke pete. Vse, kar ljudje povezujemo z zapeljevanjem in seksom, bo nate učinkovalo kot predigra.

Odjavi se iz omrežja

Kaj pričakuješ od surfanja med fotografijami družinskih kosil, dojenčkov, nosečniških trebuhov, psov in mačk? Pohotna ne boš postala, to je enkrat ena, sitna pa že. Čas, ki ga posvečaš buljenju v računalniški zaslon, raje posveti svoji čisto novi seks igrački ... 15 minut pred njegovim prihodom.

Počasi se sleci zanj

Zdaj sta pa že skoraj tam, le da je dotikanje najstrožje prepovedano. Pod vroče hlačke obleci bikinke, pod bikinke pa tangice, da bo dlje trajalo. Nogavice in visoke pete so obvezne, poleg tega pa žgečkljive misli, ki se bodo svetile iz tvojih oči.

V tretjo: Povej mu, kaj hočeš (zares, zares hočeš od njega)

Ker, pošteno povedano, njegov penis ni tako zelo pameten, da bi sam od sebe vedel, kaj bi rada.

Vaje v kopalnici

V ogledalo povej, kar pač znaš povedati. In se nato potrudi z novimi zahtevami. Izrečeno ponavljaj toliko časa, dokler ti ne bo steklo gladko z jezika. Vsako zahtevo oziroma prošnjo vedno pospremi s komplimentom, na primer: "Tako dobro to delaš – bi lahko isto poskusil na bradavičkah?"

Piši!

Bi rada več oralnega seksa in manj gole akcije, a ne veš, kako bi mu to povedala? Saj ni treba, da mu to poveš, če mu lahko napišeš, na primer: "Že ves dan fantaziram, kako me obdeluješ z jezikom!" Sporočilu dodaj velike ustnice, da se nič ne bo izgubilo s prevodom, ter veselo pričakuj večer in seksi jezičkanje.

Pritisni na gumb

Ko bosta v pasjem položaju, izpod odeje privleci mini vibrator in ga pritisni na ščegetavček (zelo uporaben je tudi vibrator metuljček, ki ga oblečeš nase kot spodnje hlačke). Odneslo te bo med zvezde in še dlje.

Zgledi vlečejo

Bodi sprememba, ki jo hočeš videti v svetu – ta rek je zelo uporaben tudi v postelji. Hrepeniš po šeškanju, a ti je nerodno prositi za kaj takšnega? Torej ga nekajkrat lopni po zadnji plati, ko bosta v misijonarskem položaju. Tvoja gesta ga bo navdihnila za kaj podobnega.

Čas je za predigro.

V četrto: Čas je za predigro

Predigra ali ne – to ni vprašanje. Razen v redkih trenutkih, ko je tako huda nuja, da bi se dala dol kar oblečena, je predigra za dober seks bistvena.

Kako ga pripraviš nanjo

Če sam še ni dojel, bo pa kmalu: predigra vajin seks izboljša in podaljša. Če mu pustiš, da kar vstopi vate, bo vsega konec v nekaj minutah. Zelo malo žensk je, ki za orgazem potrebujejo le nekaj minut, kot je zelo malo fantov, ki te bodo zaradi izčrpanosti po izlivu še pripravljeni dražiti. Predigra je torej tudi praktična! Nekaj prednosti si boš pridobila, če se namesto na njegov penis najprej usedeš na njegov obraz.

Zabriši mejo ...

... med predigro in seksom tako, da mu pustiš, da vstopi vate za trenutek ali dva, nato pa ga spet usmeri v tisto pač, kar je prej počel. To je enako, kot da bi mu pustila, da že med aperitivom okusi glavno jed. Postal bo zelooo lačen.

Naj dojame namig

Gre za to, da mu brez besed sporočiš, da bi rada seks – če to pomeni, da si oblečeš točno določeno seksi oblekico ali zavrtiš točno določen komad, je to to: hitro se bo navadil, kaj pomenijo samostoječe nogavice ob čisto običajni uri ali rdeča šminka na čisto običajen dan.

Meni vajinih najljubših priboljškov

Odpri steklenico vina in mu ob kozarec položi listek s svinčnikom. Prosi ga, naj nanj napiše pet stvari, ki si jih želi od tebe v postelji, ti pa naredi enako. Listka si nato zamenjajta, spijta še kakšen požirek in se spravita na delo!

V peto: Kako seksajo poredne punce

Z intimnostjo vajine postelje in še tisočim misijonarskim položajem ni načeloma nič narobe, vedeti pa moraš, da je od tu do dolgočasne rutine, ki ubija strast, samo korak.

Zamenjaj sceno

Privošči si malo norosti in rezerviraj hotelsko sobo. Sprememba lokacije in vonj po prepovedanem bosta vajin seks dvignila na povsem novo raven. Naj bo presenečenje: z njim se dobi v mestu, kot po navadi, nato pa ga po kratkem postanku v vajinem baru pelji na 'kraj zločina'.

Bodi glasna

Po naravi si bolj tihe sorte, a seks je včasih treba malo začiniti. Ne bo tako težko, kot si predstavljaš, sploh pa si že vadila pred ogledalom. Ko boš čisto blizu orgazma, mu povej, da ti prihaja, in to večkrat in vedno glasneje.

Podivjana kobilica

Lase si spni v čop in se mu nastavi, da bo vate vstopil od zadaj. Nakaži mu, da bi rada, da te vleče za lase. Njemu da to občutek moči, ti pa uživaš v tisti meji med užitkom in bolečino, ki je zelo seksi.

Solo start

On je še v kopalnici, ti pa že v postelji. Ko se bo prikazal na vratih, naj vidi naslednji prizor: tebe, ki se samozadovoljuješ in ga provociraš s pogledom. Brisača bo z njega padla sama od sebe, saj ne bo mogel počakati niti sekunde, da se ti ne bi pridružil.

V šesto: Učenka postane mojstrica

Čestitamo, pripravljena si, da ne zatiraš več svojih želja in se ne bojiš več novega. Zate se je pravkar začelo najbolj seksi leto do zdaj! V svoj repertoar dodaj še naslednje štiri poslastice in cosmo seks diploma bo tvoja!

Malo trde vzgoje

Takole gre: poveš mu, da nisi bila pridna in da si zaslužiš kazen, se slečeš do hlačk in se mu uležeš na kolena. Če tega še nista počela, bo najbrž imel kakšen zadržek, zato ga opogumi s seksi stokanjem. Začne naj z roko, nadaljuje pa z loparčkom, ki si ga posebej za to kupila v seks šopu.

Preveži mu oči

Preveza na njegovih očeh bo tebi dala moč, njemu pa nagnala strah v kosti. Za dodaten učinek mu lahko prevežeš še zapestji, nato pa se počasi s poljubi spustiš od njegovih ustnic do mednožja. Ko boš tam, bo njegovo premoženje veliko in pokončno, on pa zrajcan do konca.

Igrajta se

Igra vlog je zabavna popestritev vajinega spolnega življenja in razmerja sploh. Mogoče sanja o sobarici, mogoče o policistki, ki bi ga aretirala – v fantaziji je vse dovoljeno! Če si nadarjena za šivanje, si kostum zašij sama, sicer pa na spletu ali v najbližjem seks šopu najdeš vse in še več.

Drži ga na trnih

Najbrž si že sama ugotovila, da v njem ni težko vzbuditi zanimanja za seks, kot ga ni težko postaviti v vrsto zbor. A čisto nekaj drugega je to stanje vzdrževati daljši čas: trik je v tem, da prestaviš v nižjo prestavo vsakič, ko vidiš, da se približuje orgazmu. Vse dokler te ne bo prosil, da ga odrešiš muk, se razume ...

Besedilo: Alja Maček, fotografije: Tarciso de Lima, Jaime Alves, Cadu Maya, Richard Majchrzak/Studio D, Shutterstock.