Danes boš ti na vrhu(ncu)

Nekaj seksualnih položajev, ki vaju bodo na današnji dan – dan zaljubljencev – še posebno zbližali! Prilegli se bodo po romantični večerji …

14. 2. 2008

Vroč sedež

Fant naj v postelji zavzame sedeč položaj, ti pa mu sedi v naročje tako, da imaš eno nogo nad njegovo desno nogo, drugo nogo pa pod njegovo levo nogo. S telesom se nagni nazaj in se upri z rokama v podlago. Z boki migajta drug proti drugemu z dodatkom gibanja gor in dol. V takšnem sedežu vama bo hitro postalo vroče.

Orgazmičen počep

Najdita trdno podlago, tvoj dragi naj leže na hrbet, ti pa počepni nad njim – nogi upri v tla in se opri na njegova ramena. On naj ti pomaga pri gibanju gor in dol tako, da te drži za boke. Položaj ima tudi različico – namesto, da si v počepu z obrazom obrnjena proti njemu, se lahko obrneš in enak položaj zasedeš tako, da mu kažeš hrbet.

Most erotike

Lahko pa zgornji položaj nadgradiš – če si dovolj gibčna! V položaju, ko si proti njemu obrnjena s hrbtom, se lahko s trupom spustiš nazaj in ustvariš most. On se lahko poigra s tvojimi prsmi, jih zmasira, z boki pa suva navzgor proti tebi. Če ti je ta položaj vseeno preveč naporen, lahko nogi, ki naj bosta rahlo narazen, iztegneš naprej in ležeš na njegovo telo. Medenico ukrivi nazaj, da bosta lahko združena!

Sedeča mešalka

Tvoj dragi naj leži na hrbtu, ti pa se spravi nanj tako, da boš imela kolena na vsaki strani njegovih bokov, njegove roke naj bodo proste – z njimi naj počne, kar mu veleva domišljija. Ti pa sede na njegovem korenjaku zavrti boke med tem, ko se giblješ v smeri gor in dol. Ne pozabi spremeniti smeri … Nič mu ne bo jasno!

Lotosov cvet

Tvoj fant naj sedi na kavču, ti mu sedi v naročje tako, da imaš njegovega korenjaka v sebi, nogi pa ovij okrog njegovega pasu, z rokama se ga oprimi okrog vratu. Njegove roke naj se oprimejo tvojih bokov, ki jih boš zibala v smeri naprej in nazaj. Bolj boš migala, več užitka te čaka!

Se bosta po teh predlogih še kdaj odločila za 'misionarca'?