3 namigi, kako se lahko v družbi tvojih prijateljic odlično počuti

Marsikater moški se lahko prav slabo počuti v družbi prijateljic in prijateljev njegove ženske. Pogosto ne ve, kako ravnati in zablokira. Tu so trije kratki namigi, kako mu lahko to olajšaš. 

3 namigi, kako se lahko v družbi tvojih prijateljic odlično počuti (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2016

Si ga pripeljala v svojo družbo?

Čeprav je družaben in samozavesten, lahko v tvoji družbi ‘zablokira’. Pogovor spelji k njegovemu zadnjemu podvigu in tako preusmeri pozornost nanj. Dala si mu besedo in mu priskrbela poslušalce, torej si do njega zelo pozorna. Zdaj ve.

Z družbo podeli vajino skrivnost

Ko omeniš nekaj, kar sta skupaj naredila, družbi dokazuješ, da sta neločljiva in istočasno pomemben del skupine. Počaščene se bodo počutili prav vsi: tvoj ljubezen in prijatelji. Vseeno govorjenje v dvojini omeji na vajine skupne aktivnosti in se ne dotikaj vajinega razmerja.

Ne vztrajaj pri svojem

Največja napaka, ki jo lahko storiš, je, da se mu postaviš po robu, ko imaš na svoji strani svojo družbo. Recimo da pripoveduje zgodbo o vajinih počitnicah in se zmoti v nekaj podrobnostih – ne skači mu v besedo in ga ne prepričuj, da sta za hotel plačala več, kot trdi on, ker to ni pomembno. Pusti mu njegovih pet minut … celih, brez prekinitev.