Čudovite seks poze, ki moškim polepšajo dan (beri: noč!)

Ti položaji moškemu še posebno dvignejo pritisk, ob tem pa poskrbijo tudi za nebrzdano veselje ženske. Preberi, kaj je tokrat razkril naš Cosmo vohun ...

Čudovite seks poze, ki moškim polepšajo dan (beri: noč!) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2021

Da ne bo pomote, moškim so všeč vsi položaji, samo da smo deležni malo akcije. Je pa tudi res, da obstajajo taki, ki nam še posebej prijajo.

Glede na to, da še vedno vztrajaš pri branju, pomeni, da si se odločila polepšati dan oz. noč svojemu partnerju.

Ker je seks dvosmerno izmenjavanje užitkov, smo seveda mislili tudi nate in tvoje užitke. Teh šest položajev bo naredilo ravno to – izpolnile se mu bodo najbolj nore sanje, pri tem pa bo poskrbljeno tudi zate.

Seveda se najprej loti teksta, potem pripravi prijetno vzdušje, manjka samo še tvoja boljša polovica in ‘hop cefizelj’, takoj na delo. Štart je številka ena, potem pa nadaljuj do vroče številke šest. Verjemi, tvoj partner ti bo nedvomno hvaležen za vse nove seks trike.

Položaj št. 1

Po pasje malo drugače

Ne vem, kaj je z nami (verjetno se v nas prebudijo tisti primarni občutki iz obdobja, ko smo še tavali nekje po stepah pradavnine ter lezli po drevesih), vendar imamo moški do seksa od zadaj še posebno nagnjenost, pravzaprav kar močno prevzetost.

Zato je pravilno, da začnemo z nabrito varianto ‘doggy’ stila. Postavi se na vse štiri na rob postelje, noge imej skupaj, medtem pa se bo partner razbohotil za tabo, stoječ kar se da narazen, tako da te  bo lepo zaobjel ‘od zadaj’.

Zabava in zadovoljstvo, ki jo nudi ta položaj, je, da imaš kolena kar se da skupaj, s čimer se resda izgubi nekaj manevrskega prostora tam zadaj (to se najbolj pozna pri vstopanju, a se z malo vaje kar hitro reši). Nedvomno pa vse nadoknadijo intenzivni občutki.

Odlično pri tem položaju je, da moški dobi nadzor tako nad ritmom kot nad potiskom, njegova moškost pa te v celoti čuti, prav tako kot tudi ti njega.

Če temu dodaš še stiskanje vaginalnih mišic, se to občutenje še dodatno poveča, moški pa dobi občutek, da si njegovemu korenjaku dodala nekaj imaginarnih centimetrov.

Poleg tega omogoča kot vstopanja resnično intenzivno draženje G-točke. Da seveda ne govorim o tem, da sta v tem položaju prosti obe roki, ki lahko svobodno tavata po tvojem telesu – od prsi do klitorisa. Skratka, zmagovalna kombinacija.

Položaj št. 2

Jahaj, kavboj

Čeprav ima položaj rahlo akrobatski pridih, to še ne pomeni, da bi se ga morala takoj ustrašiti in odmahniti z roko ter se lotiti naslednje številke na našem seznamu. Položaj namreč ponuja kar nekaj zadovoljstva tako zate kot tudi za tvojega partnerja. Zato te rotim, nadaljuj z branjem!

Moški naj se uleže na hrbet na kakršno koli trdo ravno podlago (postelja, tla ...), ti ga zajahaj, vendar se obrni stran od njega. Zelo pomembno je, da se usedeš čim bolj pokonci, ker mu lahko s pretiranim nagibanjem proti nogam povzročiš prav neprijetne bolečine (zato previdno!!).

Pomemben je tudi kot, ki ga imata, saj se razlikuje od para do para, zato malce ‘trenirajta’, da najdeta pravi naklon, ki ustreza obema. Ko zadeneta ustrezni kot, lahko začnš počasi dvigati sobno in tudi vajino temperaturo.

Medtem ko akcija traja že nekaj časa, se začni počasi spuščati nazaj proti njegovim prsim, dokler se s svojim hrbtom popolnoma ne uležeš nanj, malo mu dovoli, da se poigra s tvojim telesom, nato pa se zopet dvigni. Ta manever ponavljaj, dokler ga ne boš popolnoma obnorela s svojim draženjem.

Prednost tega položaja je, da tukaj ti nadziraš situacijo, od globine penetracije do naklona in ritma, in čeprav je položaj lahko malo brezoseben (ker ne nudi pogleda obraz-obraz), nudi ravno pravo mero dotikov, saj so njegove roke proste za raziskovanje tvojega telesa ter draženje tvojih erogenih con.

In ravno pri tem položaju lahko z rednim ‘treningom’ dosežeta prav zanimive rezultate.

Položaj št. 3

Zabava na stolu

Povsem običajnemu položaju dodajta malo drugačnosti, in dobila bosta pravo seksualno specialiteto. Poišči malo nižji stol ali udoben fotelj in nanj posadi svojega dragega.

Potem sedi nanj tako, da še vedno trdno stojiš na tleh in se lahko premočrtno premikaš. Sedaj imaš popoln manevrski prostor, saj se z lahkoto premikaš gor in dol po njegovi moškosti.

Začni tako, da le manjši delček njegovega korenjaka vstopi v tebe, potem pa počasi napreduj centimeter za centimetrom – verjemite, že tukaj se mu bo povsem mešalo.

In zaradi tega, ker ti popolnoma nadzoruješ položaj, tako globino kot tudi ritem, lahko upočasniš ritem gibanja, ko se on približa velikemu poku. To ti zagotavlja dolgo in uživaško vožnjo.

Resnična prednost položaja je, da nudi največjo mero intimnosti – poljubljanje, dotikanje, božanje in objemanje ter stimuliranje klitorisa.

Seveda pa ne smemo pozabiti na najpomembnejše: da si v popolnem sozvočju s svojim partnerjem in da lahko doživiš tisti velikokrat izmikajoči se in neverjetno eksplozivni trenutek, ki se mu reče skupni orgazem.

Položaj št. 4

Paša za oči

Verjetno si opazila lesk in nagajivost v njegovih očeh, ko si prvič odplesala striptiz pred njim. In zagotovo bo navdušen, ko boš teh nekaj vizualnih sladkorčkov povezala s seksi položajem številka štiri.

Poišči si trdno, ravno površino, kakšna kuhinjska miza oz. pult je kot nalašč za kaj takega, in uprizori počasen seksi striptiz.

Nato erotično splezaj na mizo, tako da si z zadnjico čisto na robu površine, in ga povabi k sebi. Spusti se nazaj na komolce ter dvigni svoje noge in mu jih nasloni na rame. S tem mu omogoči pravo pašo za oči.

Ta položaj mu namreč omogoča prečudovit pogled nate, na tvoj obraz, prsi, trebušček ... Že samo pogled ga bo povsem vzburil, poleg tega pa bo imel popoln nadzor nad situacijo in ves čas bo lahko gledal, kako prodira vate.

Skratka, gre za pravo avdio-vizualno poslastico. Ti imaš pregled nad celotnim dogajanjem, predvsem pa pogled na njegov blažen nasmešek, ko te občuduje v akciji.

Seks

Položaj št. 5

Zapleti me

Položaj pod zaporedno številko 5 obeta kar nekaj bližnjega občudovanja drug drugega, kar posledično pripelje do resnično intenzivnega orgazma. Ta položaj bo nedvomno všeč vsem tistim parom, ki so med seksom radi čim bližje eden drugemu.

S hrbtom se ulezi na posteljo, medtem ko se ti bo partner približal, dvigni noge in mu nasloni meča na njegova ramena, tako da ima on glavo med tvojimi nogami.

Položaj je podoben misijonarskemu, razlika je le, da tvoja stegna lepo počivajo na njegovih prsih, kar ustvarja prijeten občutek intime in varnosti, saj te dobesedno objema s svojim telesom.

Poleg tega mu ta položaj omogoča globoko penetracijo in v kombinaciji s stiskanjem tvojih vaginalnih mišic omogoča intenzivno doživetje spolnega akta. Hkrati pa, ker sta si z obrazoma povsem skupaj, omogoča, da se zasujeta s poljubi.

Če vse skupaj zastaviš malce bolj uživaško in se odločiš za počasnejši ritem, lahko zadeva traja in traja …

Položaj št. 6

Zdrgni me do konca

Frictio je latinska beseda, ki pomeni trenje, in trenje ima pri tem položaju še kako pomembno mesto in besedo. In ne, ni to, kar mislite.

Izberi ravno površino, ki se pod tabo ne bo preveč premikala, npr. posteljo z naslonom ali kaj podobnega. Ko najdeš primerno namestitev, se ulezi na hrbet, z rokami pa se upri ob naslonjalo ali zid, tako da si z glavo le nekaj centimetrov oddaljene od površine.

Tvoj partner bo vstopil podobno kot v misijonarskem položaju, medtem pa ti stisni noge kar se da skupaj, da zagotoviš čim intenzivnejše trenje.

V tem trenutku moram opozoriti, da lahko pretirano drgnjenje suhe kože povzroči neprijetne odrgnine, torej je pomembno, da ste resnično vzburjene oz. da ste primerno navlažene z lubrikantom.

No, sedaj pa k malo bolj uživaškim delom tega položaja. Medtem ko imaš noge skupaj, se njegov penis drgne ob tvoja stegna ob vsakem potisku, vsakem gibu. In ker se pri tem držiš za naslonjalo, to onemogoča tvoje premikanje z njim in še dodatno povečuje trenje.

Nepremičnost v kombinaciji s stisnjenimi stegni omogoča globoko penetracijo, najbolj seksi misel, s katero se v danem položaju ubada moški, pa je iluzija odpora, ki še poveča vročico med seksom.

Tebe pa, poleg zanimivega čutenja njegovega ‘oneta’ ob notranjosti stegen, tak položaj še dodatno vzburja, ker je hkrati vzburjan tudi klitoris.

Napisal: Cosmo vohun

Preberi še: 6 posteljnih trikov, ki moškega spravijo ob pamet

Priporočamo tudi: Kako preprečiti, da bi moški varal?