Cosmo bralke priznavajo: Ljubezen ne izbira

A. se je zaljubila v fanta, ki je po sedmih mesecih nju­ne ljubezni postal oče. Žana se je zaljubila v punco. Bejbika je doživela strastno noč z mlajšim fantom.

Cosmo bralke priznavajo: Ljubezen ne izbira (foto: Getty images) Getty images
1. 8. 2014

Napaka

"Takoj me je pritegnil. Šla sva na pijačo in se sčasoma začela redno dobivati. Povedal mi je, da bo čez sedem mesecev postal očka, a takrat mi je bilo vseeno in se nisem niti zavedala, kaj to pomeni zame in zanj, ker me je razvajal, ker sem z njim uživala, se zabavala, pozabila na vse in bila preprosto to, kar sem.

Zaljubila sem se (bolj kot v kogarkoli do zdaj) in tudi on me je ljubil. Mogoče zato, ker sem vedela, da se bo moralo kmalu končati. Ko je postal očka, sem kljub njegovemu nasprotovanju želela z njim zaradi otroka prekiniti stike. Ostala sem v svojem starem monotonem življenju, v katerem ni hrepenenja, užitkov in strastnih noči. Če bi se lahko znova odločala, bi poslušala svoje srce in bi se kljub otroku odločila zanj. Zdaj je na žalost prepozno."– @A.

Končno zaljubljena ... v punco

"Med fanti sem bila vedno precej priljub­ljena, in če bi hotela, bi jih menjavala vsak teden. Ko zdaj gledam nazaj in me prevevajo čisto drugačna, veliko močnejša čustva, vidim, zakaj so vsi ti fantje vedno noreli za mano: ker jih v resnici nisem zares upoštevala! Druge punce so se nanje obešale in jih dušile, jaz pa sem si vzela, kar mi je tisti trenutek sedlo.

Zdaj nanje ne gledam več s takšnim pomilovanjem, saj bi svojo punco najraje zadušila z ljubeznijo. V sebi sem odkrila ljubosumje in posesivnost in včasih sem pravi kontrol frik. Zdaj vem: ko je zares, veš. Ne sprašuješ se, ali je pravi ali prava, ker ti to govori vsaka celica telesa. Moje prijateljice so v šoku in me sprašujejo, ali mogoče ne pogrešam moških že zaradi ... No, to je pa mogoče zares edina stvar, ki bi jo lahko pogrešala, a kaj ko je tako lepo biti zaljubljena ... v osebo pač." – Žana

Skrita strast

"Spoznala sem ga tam, kjer bi človek najmanj pričakoval, pri maši, pri obredih velike noči. Nisem mogla odmakniti oči od njega, ves čas sem ga gledala in požirala z očmi. In vendar se mi je nekje med tem ogledovanjem zazdelo, da je mlajši od mene, dosti mlajši. Ko je bilo obreda konec, se je zgodilo še nekaj bolj zanimivega – povedali so mi, da imam oboževalca, da se nekdo zanima zame. Kdo, je bilo moje edino vprašanje, kdo?

Nekdo je pokazal nanj in vprašala sem, koliko je star. Devetnajst, torej je šest let mlajši od mene. Zdelo se mi je, da leta ne morejo biti ovira. Ovira je bil tisti, ki ga imam doma, ki ima 36 let in mi tudi uradno pripada. Naslednji dan so mi prinesli številko, lično napisano številko. Sama pri sebi sem se nasmehnila in pomislila, kaj mi bo. Minili so trije dnevi, vse skupaj sem prespala, vendar me ni minilo, tista kemija me je držala. Vedela sem, da je le še vprašanje časa, kdaj se bova dobila. SMS-i so si sledili, nisem jih več štela. Dobila sva se, rezervirala sva celo noč v hotelu, se nežno, divje ljubila in zaspala skupaj v novi dan.

Ko sem se zjutraj zbudila zraven njega, sem vedela, da ni zadnjič. Od te najine prve noči me zdaj loči le nekaj ur, jaz pa že ves dan razmišljam samo o njem, čeprav imam zraven sebe tistega, ki me iz dneva v dan nasmejan pričaka doma. A trenutno se samo sprašujem, kaj se bo izcimilo iz te skrite strasti."– Bejbika

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri