8 seks položajev, s katerimi bo vajin konec tedna popoln

Hm, ne vesta, kaj bi počela ta vikend? Posebej za vaju (predvidevamo, da sta že prava profesionalca) smo naredili izbor porednih seks položajev, s katerimi bo vajin vikend popoln.

8 seks položajev, s katerimi bo vajin konec tedna popoln (foto: Profimedia) Profimedia
6. 1. 2017

Hitro, hitro do … khm … legendarnega vrhunca.

1. Poskusita z obratom za 180 stopinj

Začnita v misijonarskem položaju. Torej tako, da ima on noge med tvojimi nogami. Nato naj desno in potem še levo nogo prestavi čez tvojo levo nogo, ne da bi ob tem izvlekel penis. Ti pa mu lahko pomagaš tako, da mu z rokami podpiraš prsni koš.

Naj premika noge, dokler ni njegovo telo pravokotno na tvoje telo. Ti rahlo razpri noge, da lahko on tako lažje ostane v tebi. Nato naj premika trup proti tvoji glavi tako dolgo, da je obrnjen stran od tebe in ima noge na obeh straneh tvojega telesa.

Seks

2. Seksajta na nenavadnem mestu

Recimo na njegovi domači pisalni mizi. Zdaj! Ta trenutek! Usedi se na mizo (prej preveri, če je dovolj nosljiva), daj noge za njegov vrat, zapri oči in maksimalno uživaj.

Seks

3. Viseča združitev

Tvoj partner naj se nasloni na steno in te dvigne tako, da ti s prepletenimi dlanmi podpre zadnjico ali te drži za stegna. Ti se ga oklepaj z nogami in si predstavljaj, da jahaš konja. Ob tem mu skušaj olajšati suvanje naprej in nazaj.

Seks

4. Ti prevzemi nadzor

Partner leži na hrbtu, ti si na njem. V vagino si vstavi penis, se s svojimi prsmi pritisni ob njegove in z občutkom premikaj boke. Ravnotežje ohraniš tako, da se oprijemaš partnerja. Ker imaš ti nadzor se lahko bolj vzburiš. Prepusti se občutkom, ki dajejo užitek obema!

Seks

5. Parjenje po ptičje

Potrebujeta nekaj domišljije, da si lahko to jasno predstavljata. Moški leži na hrbtu, ti pa mu kažeš hrbet in previdno vstaviš penis v vagino. Nato se rahlo nagneš naprej. Težo preneseš na prednji del stopal. Ob pomoči stegenskih mišic se dviguješ in spuščaš. Če ti je položaj prenaporen, ga prosi, da ti pomaga tako, da te prime za boke in ti pomaga pri dviganju in spuščanju.

Seks

6. Popolnoma se mu predaj!

Vnesita nekaj novega! Kako? Ležeš na hrbet, iz položaja sveče noge prevališ za glavo (glej sliko!). S tem položajem bo vstop vate tesnejši in občutki zanj nepredstavljivo eksplozivni. Ti pa ga boš čutila globoko, globoko …

Seks

Spoznaj še moškega, ki je plačan, da ženskam pomaga uživati v seksu in preberi članek: Moški razkrili trenutek, ko so ugotovili, da je ona tista prava!

Priporočamo tudi: Analni seks: Menite, da gre za BOLEČINO ali VESOLJNI UŽITEK?