Če sta preveč utrujena za seks, poskusita TO (počutila se bosta povezana bolj kot kadarkoli)

Se tudi vidva pogosto znajdeta v takšni 👇 situaciji? 🤭

Če sta preveč utrujena za seks, poskusita TO (počutila se bosta povezana bolj kot kadarkoli) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
9. 6. 2021

V današnjem stresnem času, ko našemu življenju vladajo številne obveznosti in vsakodnevna hektika, pogosto pozabljamo nase.

Nekateri zaradi stresa in izčrpanosti ne morejo jesti (ali pa jedo preveč), drugi ne morejo spati, spet tretji pa so preprosto preveč utrujeni, da bi se po koncu napornega dneva predali še mesenim užitkom. Čeprav jih od zadovoljstva loči le nekaj minut ...

Se tudi vidva pogosto znajdeta v takšni situaciji?

Potem poskusita s čutno (erotično) masažo. Ne le, da se bosta sprostila, ampak se bosta s partnerjem počutila tudi bolj povezana. Ni pomembno, ali sta v zakonu, dolgotrajnem razmerju ali pa šele na začetku svoje ljubezenske romance, bo večerna masaža ob soju sveč in umirjeni glasbi poglobila vajin odnos.

To seks(i) sporočilo deluje v kar 99,2%
(pošlji mu ga še DANES)

Hkrati bosta z njeno pomočjo začela graditi tudi na zaupanju in gotovosti, definitivno pa bosta oba uživala v dotikih.

Masaža hrbta, nog ali glave s sproščujočim eteričnim oljem ima lahko veliko boljši učinek od večerje v restavraciji ali dolgočasnega izpijanja pijače, do katere vama ob koncu dneva tako ali tako ni.

Pari, ki se pogosto dotikajo, se namreč medsebojno bolje poznajo in so veliko bolj povezani.

Kot pravi Cosmopolitan.hr, strokovnjaki trdijo celo, da je masaža en najboljših načinov za prenos in deljenje čustev s partnerjem. Seveda ni nujno, da se vsaka masaža konča s posteljnimi igricami.

48 vročih idej za med rjuhe (za NORO dober seks!)

Po masaži se bosta počutila sproščeno – in v kolikor vendarle pride do seksa, bo ta fantastičen, saj bosta predhodno pozabila na vse skrbi.

Zato poskrbita, da danes zvečer namenita pol ure temu, da se partnerju ob soju sveč in vonjav eteričnih olj pomagaš sprostiti, nato naj ti "uslugo" vrne tudi sam.

Zatem pa brezskrbno uživajta v čutni igri med rjuhami.

Najbolj VROČI scenariji za seks pod tušem
(želela bosta še!)

Fotografija: Profimedia