Če si samo zabava ob polčasu ...

... boš to hitro ugotovila. Seveda nočeš biti terapevtsko sredstvo ali, še huje, priročen (in nujen) nadomestek za njegovo bivšo.

7. 1. 2009

Recimo, da …

… za prazen nič postane resen ali pa od desetih tvojih šal razume le eno. Ali nima smisla za humor ali pa so njegovi možgani nenehno zaposleni s svojo bivšo. Če se ne čutiš poklicano za prostovoljno delo, trikrat razmisli, ali si ga res tako želiš. Očitno so njegove rane pregloboke, zato je bolje, da ga postaviš na hladno. Da moški preboli ljubezen, traja par sekund, da preboli ranjen ponos, pa par stoletij.

Recimo, da …

… ti neprestano zatrjuje, da si popolno nasprotje njegove bivše. Težava je, da te očitno sploh ne vidi. Ti si ti, zato ti pritiska, da bi bila boljša ali drugačna, ni treba prenašati. Prav gotovo je v redu fant, a enkrat ena je, da je še ni prebolel.

Recimo, da …

… te kar naprej potrebuje. Komaj odložiš slušalko, že prileti sms, in še preden odgovoriš, se pojavi na vratih. Če imaš občutek, da bolj kot tebe pač potrebuje … nekoga, je verjetno res tako. Počutiš se kot izvedenka alternativne medicine za področje moške ‘egoterapije’. Tvegaš, da te bo po terapiji, ozdravljen, zapustil, ti pa mu nisi niti zaračunala. Zaščiti svoje srce!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri