Če se na zmenek pripraviš po teh 4 točkah, bo ta božanski (v vseh pogledih)

Morda misliš, da zmenke obvladaš, ali pa si glede tega vedno znova negotova, v vsakem primeru ti bodo te👇 štiri točke prišle zelo prav, da boš v vsakem trenutku pripravljena na ljubezen. 🥰

Če se na zmenek pripraviš po teh 4 točkah, bo ta božanski (v vseh pogledih) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
10. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

1 Zrcalce, zrcalce ...

Saj si vedela, da bomo začele s tem. Seveda, zelo je pomembno, kako boš na zmenku videti, in tu odigrajo glavno vlogo oblačila. Kaj boš na zmenku nosila, pa ni toliko pomembno s stališča vtisa, ki ga boš naredila na fanta (no, tudi to!), ampak bolj zaradi tvojega počutja. V določenih oblačilih boš oddajala povsem drugačne vibracije kot v drugih. Z oblačili namreč zavzamemo tudi neko držo oziroma prevzamemo vlogo. Če se boš oblekla samo za videz, ne pa tudi za počutje, se bo to definitivno odražalo v tvojem vedenju in energiji. Elegantna oprava ti bo morda vlila samozavesti ali pa te bo naredila povsem nesproščeno, ker to nisi ti po naravi. Pomembno pa je tudi, da se oblečeš situaciji, lokaciji in času primerno. Nikar se ne odpravi na kosilo in sprehod okoli Blejskega jezera v visokih petah.

2 Zunaj uj, znotraj fuj?

Ko se boš urejala na zmenek, seveda poskrbi tudi za popolno ličenje, za katero veš, da ti preverjeno dobro pristaja. A ni pomembno le senčilo ali rdečilo, zares dobro se boš počutila, če boš tudi pod oblačili tako popolna, kot boš videti na prvi pogled. Govorimo o osebni higieni in negi. Čistoča, britje, urejeni nohti tudi na nogah, pa čeprav je zima, čisto spodnje perilo ... vse to znatno prispeva k tvojemu dobremu počutju in uspešnemu zmenku. Če nimaš dovolj časa, raje preskoči kakšen korak v ličenju, kot da se na zmenek odpraviš z mastnimi lasmi.

3 Lep nasmeh ti prinese ogromno točk

K osebni higieni in videzu bi lahko prišteli tudi lep nasmeh, a ima ta tako velik pomen, da si zasluži poseben razdelek. Pa ne le čistoča in lepota zob, tudi pristnost nasmeha veliko šteje. Si že slišala za Duchennov nasmeh, ko se ne nasmehnejo le ustnice, ampak tudi oči oziroma celoten obraz? Verjemi, s pristnostjo ga boš več kot očarala. Če boš seveda ob tem poskrbela tudi za prijeten zadah. Na tej točki ti priporočamo, da imaš v torbici vedno pospravljen zavojček žvečilnih gumijev Orbit. Z njimi poskrbiš za belino nasmeha in tudi 'okusne' poljube.

4 Sproščenost, sproščenost, sproščenost

Od tvojega splošnega počutja bo na zmenku odvisno tvoje obnašanje, tvoji odzivi, verbalna in neverbalna komunikacija, mimika ... To pa je tisto, kar bo dokončno odločilo o tem, ali bo zmenek uspešen ali ne. Če boš sproščena in se ne boš pretvarjala, da si nekaj, kar nisi, je skorajda nemogoče, da ne bi bil uspešen – če sta si s fantom v osnovi seveda všeč.

In še ... ne zamudi ljubezenske NAGRADNE IGRE, ki že teče na Cosmo Instagramu, da ne zamudiš edinstvene priložnosti za zmenek! #valentinovo pred vrati

Orbit

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri