Če bosta seksala DANES, bosta imela najbolj fantastičen seks doslej! TO je razlog ...

Danes je dan, ko je vajina spolna sla na vrhuncu, in to 👇 je glavni razlog za to!

Če bosta seksala DANES, bosta imela najbolj fantastičen seks doslej! TO je razlog ... (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2020

Ko govorimo o seksu, imata tukaj zelo pomembno vlogo dva astrološka dejavnika: devica (vključno z astrološkim znamenjem device, ki v bistvu razkriva tvoj jezik ljubezni) in luna, ki nadzoruje tvoje razpoloženje in čustva. Precej dobro, kajne?

Luna prav tako vpliva na tvoje življenje skozi lunarne eklipse (ki predstavljajo velike vrhunce na koncu) in cikle, ki močno vplivajo na to, kako se počutiš v danem trenutku. V tej zmešnjavi čustev ne manjka niti seks. In vsi dobro vemo, da se najpogosteje tisti vroči seks, ki si ga najbolj zapomnimo, zgodi, ko so naša čustva resnično močna.

Če sta torej pripravljena na najbolj fantastičen seks doslej, je današnji večer popoln za to!

Prav danes je bila namreč luna spet polna in tukaj je nekaj napotkov:

Postanita mokra ... dobesedno!

Astrološko gledano je luna povezana z vodnim znamenjem raka, zato je najbolj logična stvar, da svoji zadnjici spravita v vodo. Za golo nočno kopanje je sicer morda že nekoliko prehladno (ali pa tudi ne 😉), lahko pa si pripravita vročo kopel ali pa se "sestaneta" kar pod tušem.

Tam, kjer vama je domače, vama bo najbolj udobno

Rak (ki se tudi v naravi zelooo rad skriva v svoji lupinici) je tisto znamenje, ki najraje izmed vseh ostaja doma, v svojem udobju. Glede na to, da smo trenutno v sezoni raka, hkrati pa je v njem tudi nežna in čustvena Venera, verjetno že čutiš močno privrženost ideji o seksu sredi tvoje dnevne sobe, ki si ga želiš bolj, kot kje drugje.

Roko na srce, ali obstaja še kaj boljšega kot celodnevno poležavanje in crkljanje v udobju doma?

Poskusita položaj lotosa

Položaj lotosa je eden najbolj intimnih in najbolj romantičnih položajev. Za raka velja, da ima rad dotik, ki seže tako v čustveno intimnost kot tudi spiritualno povezanost.

Pri lotosu se zgodi veliko očesnega stika in vama ponudi priložnost, da se med seksom ves čas poljubljata, zato je najboljša izbira v tem obdobju. Bonus točka: postavita se ob okno. Naj vaju luna v vsej svoji mogočnosti obsije, da bo vajin seks še boljši. 😏

V kolikor bosta tokratno polno luno zamudila, nič hudega. Naslednja prihaja 30. decembra.

Pa veselo seksanje! 😋

Po predlogi Kerry Ward

Preberi še: Teh 7 stvari te lahko naredi (še) privlačnejšo ali pa Izpoved 17-letnice: "Spala sem že z več kot 20 moškimi, in TO je razlog."

Priporočamo tudi: Horoskop: Ta OSEBA je tvoja SORODNA duša glede na tvoj astro znak (+ kdaj jo boš spoznala)