Kaj bi ti povedal njegov penis, če bi lahko govoril?

Njegov korenjak ima dobesedno svojo glavo. Če bi lahko povedal, kako mu paše, da z njim rokuješ, bi napisal spodnji članek.

Kaj bi ti povedal njegov penis, če bi lahko govoril? (foto: seksi moški) seksi moški
9. 2. 2016

Kot moški penis imam nad svojim lastnikom zelo veliko oblast. Pravzaprav vse, kar počne, dela zato, da bi se jaz znašel v tvojih rokah, ustih ali vagini. Vem , da sem všeč tudi tebi in da si želiš, da bi mi kar najbolje ugajala. Spodaj je nekaj misli, ki mi rojijo po ‘glavi’, ko se ti in moj lastnik spuščata med rjuhe.

Leta erekcije ...

Mlajši kot je moški, višje bo njegov penis stal. Pogled na katero koli odprto moško roko ti bo razkril kot njegove erekcije skozi življenje. Palec je njegov penis pri dvajsetih, kazalec pri tridesetih ...

Pozneje kot me primeš, bolj mi paše.

Priznam, obnašam se, kot da sem edina erogena cona njegovega telesa, ki ji mora biti nemudoma posvečena vsa pozornost. Včasih celo nagovorim svojega lastnika, da te prime za roko in jo položi name, če se predolgo obotavljaš.

Toda dejstvo je, da dlje kot se me izogibaš in s svojimi rokami osrečuješ druge dele njegovega telesa, predvsem dele, ki so v moji neposredni bližini, več krvi drvi vame, boj sem trd, bolj sem občutljiv in večji sem. Najlepše pa mi je, ko se me po določenem času vendarle dotakneš, takrat se kar zaljubim, ker imam toliko užitka v sebi, da ga seveda pošljem še njemu in vem, da ga takrat kar dvigne v zrak, tako mu paše.

Ko me primeš, ne bodi preveč nežna.

S tem ne mislim, da me moraš udarjati, da bom zadovoljen. To nikakor ne. Najbrž veš, da udarcev ne prenašam dobro. Udarci so zame pekoči, če zadeneš moje spodnje vrečke, pa tudi do slabosti boleči. Av, ne smem misliti na to, se kar malo pomanjšam. Majhnost je pa nekaj, česar moj lastnik ne mara.

Hotel sem reči, da si pogosto prenežna z mano. Tako nežno se me dotikaš in me božaš, da jaz v vsej svoji razburjenosti niti ne vem, da se me dotikaš. Nežnega božaja s prsti ponavadi ne čutim, lupčkanja tudi ne, če ne bi bilo zvočnega učinka, sploh ne bi vedel, da si na meni.

Paše mi, če me primeš z malo večjim pritiskom. Zato mi pri oralnem seksu tako zelo paše, če hkrati uporabljaš tudi roko. Ne se bati in me primi malo močneje, drugače res ne bom vedel, da me obdeluješ, in bom nehal stati. To pa nobenemu od vaju ne bo všeč.

Kako mi ugaja oralno in z roko?

Najbrž ni nobena skrivnost, da sem zaljubljen v tvojo vagino. V njej bi bil neprestano. Tam mi je tako prijetno, vroča je, vlažna in tako lepo me objame. In to moraš imeti v mislih, ko se mi posvečaš z drugimi deli svojega telesa. Če me razveseljuješ ročno, mi je zelo všeč, če uporabiš lubrikant, potem pa poskrbi za čim več objemanja. Zelo mi ugaja, če uporabljaš obe roki hkrati.

Dober občutek je in še zdi se mi, da sem ogromen, to je pa spet nekaj za mojega lastnika. Pri oralnem seksu pogosto pogrešam več pritiska, zato mi ugaja, če me hkrati obdeluješ tudi z roko. Usta mi dajo občutek vlažnosti in toplote, všeč mi je tudi jezik, ki ga v vagini ni, roka pa poskrbi za trenje in objemanje, ki ga tako zelo ljubim, ko prodrem vate.

Veliko zadovoljstvo pa dobim tudi iz samega pogleda nate, medtem ko me imaš v ustih. No, to ugaja predvsem njemu, ker ima tako zelo rad ta občutek, da se mu predajaš in ga sprejemaš v celoti.

Nekatere moje dele zanemarjaš.

Jaz sem pravzaprav ogromen organ. Res pa je, da v celoti ne visim z njega. Saj vem, ko nas vidiš takole viseti, ti gre na smeh, ker smo videti kot pijani prijatelji, ki ne morejo sami stati. Toda pustimo zdaj to. Poznaš tisti del, ki poteka od mod do anusa. No, to sem še vedno jaz in tam sem zelo občutljiv. In ne morem ti povedati, kako zelo uživam, če se me tam dotikaš.

Dobim pa tudi občutek, da se povečam, in tudi v resnici se. Zato ne bom niti med oralnim niti med ročnim in niti med samim seksom popolnoma nič jezen, če me malo pobožaš tudi po tem delu. In ko boš že tam, me primi tudi za moda. To je tako občutljiv del in daje tako velike užitke, ti pa ga tako pogosto zanemarjaš. Kadar koli jih primeš, sem navdušen.

Kaj narediti, ko nočem stati?

Ja, kdaj se mi zgodi, da preprosto padem, ne stojim več. Toda za to nisem kriv jaz. Tega je kriva njegova zgornja glava. To se ponavadi zgodi, kadar se obremenjuje s tem, kako se bo izkazal. Če te hoče res dobro, mi potem kar ukazuje, naj stojim. Jaz pa stojim samo, kadar se zabavam, pod pritiskom kri kar zbeži iz mene. Če se preveč vmešava njegova zgornja glava, ne gre.

On lahko uporablja le eno glavo, obeh ne more istočasno. Če vidiš, da mu erekcija popušča, mu preusmeri pozornost. Pohvali ga, če ga vzburja umazano govorjenje, mu povej kaj v tem smislu, poskrbeti moraš, da on neha misliti, da jaz ne stojim, in da mi neha ukazovati. Ker če mi govori, naj stojim, ne bom, iz principa.

Zelo sem nečimrn.

On je na komentarje o meni tako občutljiv, kot si ti občutljiva na komentarje glede svojega telesa. Zato me hvali. Bolj ko boš hvalila mojo obliko, velikost, debelino, zmogljivosti, rajši te bom imel, njegova samozavest pa bo šla pod nebo. In najbrž veš, da te v postelji najbolje obdela samozavesten moški. Besede majhen seveda ne smeš uporabiti, tudi če ga sovražiš.

Menjaj dražljaje.

Ko si na roko nadeneš ročno uro, je po določenem času ne čutiš več. Možgani pač temu nenehnemu dražljaju ne posvečajo več pozornosti. In enako je pri meni. Če so dražljaji vedno isti, jih sploh ne čutim več. Zato mi paše, da menjaš hitrost dražljajev in njihovo intenzivnost. Ugaja mi, da se me kdaj dotakneš tudi z lasni, mogoče s svojimi hlačkami, usti, rokami, všeč mi je, da menjaš naravo dražljajev.

Če je on ustvarjalen, bom jaz dejaven.

Kadar je ustvarjalen in kadar doživlja orgazme, se v možganih sproži isti center. Zato je moški, ko ustvarja, tako pogosto tudi pohoten. Si dobila idejo? Skupaj ustvarjajta kaj, do česar je zelo strasten, in zagotavljam ti, da mu ne bo jasno, zakaj ga tako seksualno privlačiš, pa čeprav si oblečena.

Pokonci me spravijo različni dražljaji.

Recimo vonj. Tako kot te vonj po ribah morda spomni na morje in lahko kar podoživiš zadnje jadranje, tako mene vonj lahko spravi pokonci. Pomembno je le, da povežem ta vonj s seksom. Zato si izberi določen parfum, ki ga boš nosila le takrat, ko bosta seksala. Po določenem času pa ga imej recimo za večerjo pri njegovih starših. Mislim, da ti bo hotel pokazati svojo otroško sobo. Upaj pa seveda, da ne boš uporabila istega parfuma, kot ga med seksom uporablja njegova mama, ker bi se lahko zgodilo, da ti bo njegov oče želel razkazati delovno sobo.

Kako povečaš mojo občutljivost

Bolj kot sem trd, bolj sem občutljiv. Če bi rada, da te zares dobro čutim, ko me imaš v ustih, me močno primi za koren, tako da bo moja glavica zares trda. Takrat te bom veliko bolje čutil in on bo navdušen nad tem, kako zelo spretna si z menoj. To lahko delaš izmenično in opazila boš, da se je tudi moja trdota povečala.

Sem učinkovit proti glavobolu

Tega on verjetno ne ve, zato povem tebi. Prihodnjič ko se bo pritoževal, da ga začenja boleti glava, hitro poklekni, me vzemi v roke ali usta, kakor ti je ljubše, in me popelji do orgazma. Zagotavljam ti – čeprav mu na začetku ne bo prijetno, glavobola ne bo več, ko boš končala. Najlepše je, da pomagam tudi proti tvojemu glavobolu. Če te bo začela boleti glava, mi pusti, da te pripeljem do orgazma, in tudi tvojega glavobola ne bo več, čeprav ti na začetku ne bo do seksa.

Nikoli me ne udari

Ženske si ponavadi ne morete predstavljati, kakšno bolečino lahko prizadenete našemu lastniku, če v njegovo mednožje zaide vaša brca. Včasih slišim ženske govoriti: “Če bi mi kaj težil, bi ga kar v jajca.” Ne, drage dame, prosim, ne. Tega si ne zasluži nihče. Sta pa dve različni vrsti bolečine.

Prva nastane, če nas udarite v moda. Zelo zahrbtna. Nekje tri sekunde ni ničesar, potem pa udari, iz mod gre po kanalih navzgor v trebuh, takrat moški ponavadi pade, se začne zvijati, postane mu slabo in začne se spraševati, ali bo sploh še kdaj lahko imel otroke.

Zelo neprijetna bolečina. Druga vrsta bolečine pa je, če se mod ne dotaknete in udarite le mene. On bo to bolečino doživel, kot če bi nekdo vame zlil alkohol in ga potem zažgal. Zelo pekoča, neprijetna bolečina, ki traja dolgo, dlje kot udarec v moda. Tako da, drage dame, z nami samo nežno.

Čudne zahteve penisa

Tudi ti lahko pripomoreš, da bom bolj pokončen in zate bolj uporaben.

  • “Ne dajaj mi kave ali cigaret ...” Zapirajo žile, ki bi morale biti odprte za dobro erekcijo. Če bo tvoj moški nehal kaditi, boš spremembe opazila v nekaj tednih.
  • “... rad pa imam temno čokolado.” Razširi žile, kar pomeni, da več krvi in hitreje pride do mene. Kri pa potrebujem za svojo pokončnost.
  • “Zbudi mojega lastnika,če smrči.” Smrčanje prikrajša penis za kisik in poveča verjetnost mlahavosti. Zbudiš ga lahko tako, da me pobožaš.
  • “Pogovorita se o alkoholu.” Strokovnjaki pravijo, da prava mera alkohola vzpodbuja spolno slo. Če pa bo pretiraval, mu ne bom dobro služil.

Simon Zajc